Rövid hírek, 2009. október 28.

Halálos baleset Szentesnél

Halálos baleset történt Szentes és Derekegyház között szerda délelőtt, a rendőrség két órára lezárta az útszakaszt.
Egy kisteherautóval ütközött frontálisan egy Saab típusú személyautó, amelyet egy ukrán állampolgár vezetett.  A Saab vezetője a helyszínen meghalt, a kisteherautó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
Forrás: délmagyar.hu

Magyar Nobel-díjasok emlékparkja lehet Szegeden

Péter Szilveszter, az előterjesztést benyújtó fideszes képviselő elképzelése szerint a 13 magyar származású tudós munkásságát elismerő szobrok a Fekete ház melletti téren állnának.
Az emlékpark megvalósítását – az ország nehéz gazdasági helyzete miatt- több évre elhúzódó programként tervezik.

Forrás: délmagyar.hu

Általános iskolások csínytevése a battonyai románellenes provokáció

Újabb ablakbetörésük után elfogták a battonyai románellenes cselekmények tetteseit. A fiúk, akik Honvédelmi Csoport aláírású papírlapot hagytak a helyszínen, szórakozásból törték be a románok lakta házak ablakait. A román sajtóban “Magyar szélsőségesek románokra vadásznak” és hasonló szalagcímekkel kommentálták a battonyai eseményeket.

Forrás: beol.hu

Elfogták a műlábtolvajt

Keddre virradó éjszaka kiraboltak egy 83 éves tiszakécskei férfit. A tolvaj elvitte a bácsi lecsatolt művégtagját, benne 3 db aranyórával összesen kb. 1.000.000,-Ft. értékben. A rendőrök még aznap elfogták a lopással gyanúsított 29 éves helybéli fiatalembert.

Forrás: híröshír.hu

Saját testvére rabolta ki

Mezőtúron egy helybeli nő tett feljelentést a rendőrségen, akit elmondása szerint testvére és annak élettársa támadott meg a buszpályaudvar mögött: leteperték, és kitépték a füléből a fülbevalót.  A rendőrök elfogták az elkövetéssel alaposan gyanúsítható párt. A támadásban az áldozat nem sérült meg, viszont 70.000 forint kára keletkezett.
Forrás: Szoljon.hu

Olaszliszka: egyezkedés a holttest mellett

Debrecenben az olaszliszkai lincseléses gyilkosság tárgyalásán kiderült: az elkövető csoport tagjai az agyonvert tanár holtteste mellett egyezkedtek: ki mit valljon, ki vigy el a balhét. Van olyan család, amelynek öt tagja ül a vádlottak padján. A kommandósok által biztosított tárgyalóterembe tanúként megidézték azt a lányt, akit az agyonvert tanár a lincselés előtt elsodort kocsijával, ő azonban nem tett vallomást. Az igazságügyi szakértő elmondta, hogy az autó állt, amikor a sérülések keletkeztek rajta. A harmadik tárgyalási nap rendbontás nélkül, de sok indulattal zajlott.

Forrás: cívishír.hu

Küldjön nekünk egy hírt!Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: