Tüdőpestis Ukrajnában?

Magyarország keleti határai közelében már elég nagy a félelem az Ukrajnában már 140-nél is több halálos áldozatot követelő járvány átterjedésétől.  Ezért is nőtt meg azoknak a száma, akik a Tiszántúlon beoltatják magukat H1N1 vírus ellen. Csak éppen egyes ukrán források szerint az országban nem a nálunk újinfluenzának nevezett sertésinfluenza, hanem egy még azonosítatlan vírus okozza a járványt. Más források szerint az országban tüdőpestis-járvány tombol, de a közelgő elnökválasztás miatt ezt nem akarják nyilvánosságra hozni.

Idézet a Hirado.hu oldalról:

Az még továbbra sem ismeretes, hogy pontosan milyen vírus okozza a tömeges megbetegedéseket. Eddig már több sajtóorgánum megszellőztette, hogy nem hivatalos források szerint tüdőpestis tombol az Ukrajnában, amit azonban a közelgő elnökválasztásra való tekintettel eltitkolnak az ország vezetői. Mint arról beszámoltunk, a minap az ukrán titkosszolgálat letartóztatott egy férfit, aki az interneten pestises megbetegedésekről adott hírt.  Ugyannakkor az egészségügyi világszervezet, a WHO szombati jelentése szerint nem titokzatos vírus, hanem a H1N1 szed áldozatokat Ukrajnában.

Szlovákia szombaton egy kivételével lezárta az összes Ukrajnával közös határátkelőjét. A Felsőnémeti-Ungvár nemzetközi közúti átkelőn pedig alapos orvosi vizsgálatnak vetnek alá minden Ukrajnából érkező utast.

Ha tényleg arról van szó, hogy a WHO állásfoglalásával ellentétben nem a sertésinfluenza okoz tömeges megbetegedést Ukrajnában, óriási a magyar egészségügy prominenseinek, az egészségügyi hatóságoknak és a H1N1 elleni védőoltást minden eszközzel népszerűsítő televízióknak a felelőssége, ugyanis azt a hitet keltik az emberekben, hogy a H1N1 elleni védőoltás védelmet nyújt a keletről érkező járvány ellen.  Ez rosszabb, mint a szocialista időkben a csernobili atombalesetet követő titkolózás. Villámgyorsan tiszta képet kellene kapni az ukrán járvány okairól, és az oltás helyett pl. a fokhagyma intenzív fogyasztására buzdítani az érintett határmentieket.

Ez esetben az Ukrajnából átterjedő járvány minden áldozatának halála azok lelkén szárad, akik a gyógyszerlobby érdekeit szem előtt tartva a járvány ellen hatástalan védőoltás mellett korteskednek, és nem próbálják felkészíteni az embereket a valódi veszély elleni védekezésre.

Reklámok

2 Responses to Tüdőpestis Ukrajnában?

  1. csongi szerint:

    Elég félelmetes, mennyire nem foglalkoznak ezzel a járvánnyal! Nem vagyok paranoiás, de erre igenis oda kell figyelni!!!

  2. Dr. Süle szerint:

    A napi 3-4 gerezd fokhagyma ajánlott bevitelnek elégnek kell lennie ahhoz, hogy az immunrendszer erős maradjon. Az immunrendszer a legtökéletesebb védelmi rendszere a szervezetünknek.Támogatni kell.A napi kétszeri sós vízzel való gargalizálás szintén segítséget nyujt a vírusok kitisztitasa ellen, a nyálkahártyákról. 2-3 nap kell a vírusnak ahhoz, hogy megfertőzze a szervezetet.Ezért a napi kétszeri gargalizalás sós vízzel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: