Rövid hírek, 2009. november 11.

Börleszk a bálon – tortadobáló díszvendég

Kétszázharminc bálozó estéjét tette emlékezetessé egy szeghalmi vállalkozó, nem mellesleg a rendezvény díszvendége szombaton a helyi óvoda, immáron hatodízben megrendezett jótékonysági bálján. Krémesekkel dobálózott, a táncolókat poroltóval fújta le.

A teljes cikk olvaható itt: BEOL

image13973

Holnap délelőt:  Gyurcsány és Jánosi tanúvallomása a Zuschlag-perben

Zuschlag-ügy: csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Bíróság dísztermében Gyurcsány ferencet és Jánosi Györgyöt hallgatják meg tanúként, vélhetőleg élénk médiaérdeklődés mellett. A BEOL szerint: Német Zsolt ügyész még októberben indítványozta Gyurcsányék meghallgatását. Ezt azzal indokolta, hogy a Zuschlag János érdekeltségébe tartozó szervezetek pályázati támogatásának a feltárásában a Nemzeti Civil Alapprogramnál és a Mobilitásnál minden részletre kiterjedő bizonyítási eljárást folytatott le a bíróság, viszont még több tisztázatlan pont van a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium és utódszervezetei pályázati és egyedi támogatásaival kapcsolatban. Német Zsolt szerint az ifjúsági ügyekkel foglalkozó minisztériumban működő döntési rendszer teljes körű feltárásához szükséges a minisztérium egykori vezetőinek és vezető beosztású munkatársainak – Gyurcsány Ferencnek, Jánosi Györgynek, Mesterházy Attilának, Szilvásy Györgynek, Benedek Andrásnak és Keszthelyi Andrásnak – a meghallgatása.

Forrás: BEOL

image13973

Betyárok Ballószögön

Ballószög – A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kedd este őrizetbe vett két kecskeméti férfit és egy kecskeméti nőt, akik ellen emberölési kísérlet miatt indult nyomozás. – írja a Délmagyarország.

A most lebukott hármas rablásból, lopásból, betörésből élt, a rendőrök azért keresték őket, mert két férfit sörétes puskával kergettek ki a tanyájukról, közvetlen közelről rájuk is lőttek, szerencsére a madársörét nem okozott komoly sérüléseket. A tanyán a rendőrök a párna alatt töltött pisztolyt, a kamrában több tucat szál lopott kolbászt is találtak.  A vadkeleti betyárok rács mögött várják a további intézkedést.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: