Rövid hírek 2009. november 19.

Boldog Erzsébet-napot!

Boldog Erzsébet-napot!

Boldog névnapot minden Erzsébetnek, Erzsinek, Zsókának, Zsikének, Bözsinek, Böbének, Erzsóknak és Elizának!

Előzetesben a tompai gyilkos

Csütörtök délelőtt a Kecskeméti Városi Bíróság elrendelte a 29 éves kelebiai Sz. István előzetes letartóztatását, mivel őt gyanúsítják a tompai hármas gyilkosság elkövetésével. A gyanúsított a bíróságon nem tett vallomást, de fenntartotta a rendőrségnek tett beismerő vallomását. Sz. István elmondása szerint egy vascsövet használt a gyilkosságok elkövetéséhez, ám ezt eddig nem találta meg a hatóság. A délelőtti meghallgatáson a gyanúsított személyi körülményeiről nyilatkozott. Sz. István elmondta: nőtlen, nincs élettársa és gyermeke sem, vagyonnal nem rendelkezik. Az előzetes letartóztatást tudomásul vette, a határozat ellen nem fellebbezett. Az előzetes letartóztatást a szökés-elrejtőzés veszélye, illetve az indokolta, hogy a gyanúsított a tárgyi bizonyítékok elrejtésével vagy megsemmisítésével veszélyeztetné a bizonyítást

Forrás: BAON

image13973

Őrizetben a százmilliós csalással gyanúsított szegedi ügyvéd

Szerdán őrizetbe vette a rendőrség H. J. F. szegedi ügyvédet, akit üzletszerűen elkövetett csalással és sikkasztással vádolnak. A szegedi ügyvéd különböző összegeket kért el ügyfeleitől, cégektől befektetési céllal, vagy ügyvédi letétként, amit sosem fizetett vissza. Jelenleg heten tettek feljelentést ellene. Az összesített adatok szerint közel 100 millió forintos kárt okozott a sértetteknek. A rendőrség folytatja a nyomozást, és az eddigiek alapján úgy gondolja, további sértettei is lehetnek az ügynek, ezért akik  letétük kapcsán, vagy befektetési céllal kerültek kapcsolatba H. J. F. szegedi ügyvéddel, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának 06-76/513-325 telefonszámát.

Forrás: BAON

image13973

Tiszakécske: Suzukival ugrott a Tiszába az öngyilkos

Ma reggel hét óra körül, egy szemtanú szerint öngyilkossági szándékkal, egy Suzuki WagonR+ gépkocsival a gáton át, nagy sebességgel a Tiszába hajtott egy férfi. Az autó a becsapódás előtt mintegy húsz méret repült. Ehhez szakértők szerint kb 80 km/h sebességgel kellett felhajtania a gátra. Könnyűbúvárok bevonásával próbálták meg kiemelni a kocsit, eredménytelenül. A munkát délután nehézbúvárok folytatták.

Forrás: BAON

image13973

Orosháza: jótékonysági bál a kórházért

21-én, szombaton 18 órától az orosházi kórház és a Kórház Alapítvány jótékonysági estet rendez a kórház javára. A rendezvény egyben összefogási és támogatási rendezvény. Támogatói jegyek 5-10-25-50 ezer forint értékben megrendelhetőek, vásárolhatóak az orosházi kórház igazgatói titkárságán (68/ 411-166).

A támogatói összegek a kiemelten közhasznú Kórház Alpítvány számlájára kerülnek, az alapítvány  igazolást küld a befizetett összegről. A kórház menedzsmentje számít minden érdeklődő és a város kórházáért tenni akaró megjelenésére.

Forrás: BEOL

image13973

Békéscsaba: kevesebb buszjárat, drágább jegyek

A csabai közgyűlés áprilisban döntött arról, hogy a társaság veszteségeinek mérséklése érdekében évi 120 ezer kilométer futásteljesítmény-csökkentést rendelnek el. Az így létrejött új menetrendbe a mai testületi ülésen beépítették a lakossági észrevételeket, s a módosított változat idén december 13-tól lép életbe. A jegyárak itt is drágulnak.

Forrás: BEOL

image13973

Szeged: elmaradnak a műtétek és vizsgálatok a klinikákon

Elfogyott a pénz a szegedi klinikákon, csak a sürgősségi ellátást végzik, a műtétek, vizsgálatok leálltak. A teljes cikk olvasható:

www.delmagyar.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: