Rövid hírek, 2009. november 26.

500 milliós csalás – újabb ügyvédet tartóztattak le

Különösen nagy kár okozó csalással gyanúsítják az 53 éves budapesti férfit. Hamis igazolásokkal, számlákkal és papírokkal csalt ki pénzt egy takarékszövetkezettől és két részvénytársaságtól.
A Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezettel hitel, illetve faktorálási (hitel felvásárlási – szerk.) szerződést kötött több gazdasági társaság 2005 és 2007 között, úgy hogy az igényléshez valótlan tartalmú számlákat és bizonylatokat mutattak be, valamint hamis banki és adóigazolásokat használtak fel. Az ügyvédet gyanúsítottként hallgatták ki a Baács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

Forrás: Hírszerző

Jászfényszaru: menekülés az égő autóból

A Citroen Jumper platós kisteherautóban négyen utaztak,amikor reggel fél hat tájban, Jászfényszaru külterületén menet közben hirtelen füstölni kezdett a műszerfal. Épphogy ki tudtak ugrani, mielőtt az autó lángra kapott. Az esetnél a kivonult hatvani tűzoltóknak a jászfényszarui rendőrök is segítettek. A műszaki hiba miatt lángba borult autó teljesen kiégett.

Forrás: SZOLJON

Újra van tanítás a H1N1 vírusfertőzés miatt bezárt szarvasi iskolában

Egy hete bezárták a szarvasi Fő téri Általános Iskolát, mert a diákok 43 százaléka hiányzott,és a betegek közül 2 gyerek H1N1 tesztje pozitív lett. Értesüléseink szerint csütörtöktől ismét van tanítás az oktatási intézményben, a 350 diákból 280 jelent meg.

Azt már dr. Tóth Erzsébet, az ÁNTSZ Orosháza, Szarvas Kistérségi Intézet tiszti főorvosától tuda  meg a BEOL, hogy az iskoláktól beérkező adatok alapján intézményi szinten  a hiányzások száma nem haladja meg a 25 százalékot.

Az ÁNTSZ többek közt annak tulajdonítja, hogy nincsenek kirívó esetek, hogy egyre többen beoltatják magukat.

Forrás: BEOL

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: