Rövid hírek, 2009. december 6.

Békéscsaba: lottózót rabolt ki a Mikulás

Péntek este Békéscsabán egy Mikulás-jelmezes férfi kirabolt egy lottózóként is működő videotékát a lencsési úton. Nyolc óra előtt néhány perccel, megütötte és gázsprayvel lefújta az alkalmazottat, és elvitte a kb. 200.000 forintnyi bevételt. Egy világos színű Ladával menekült. Elfogásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Forrás: BEOL

image13973

Békéscsaba-Méhkerék: drogdíler és futár bukott le fél kiló kokainnal

Hivatalos forrás által meg nem erősítetten úgy tudjuk, hogy a 37 esztendős méhkeréki Sz. T.-t a napokban mintegy fél kiló kokainnal kapcsolták le a rendőrök. Egy békéscsabai benzinkúton vette át a kábítószert egy kewcskeméti férfitól, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. A férfi lakásán is házkutatást tartottak.

Forrás: BEOL

image13973

Battonya: nápolyi helyett cigaretta a kamionban

Ezer csomag nápolyi helyett tízezer karton csempészcigarettát szállított az a román kamionos, akit Battonyánál lepleztek le a vámosok szombaton éjjel. Az okmányok szerint a román kamion ezer csomag nápolyit szállított Franciaországba, de kiderült, hogy az autó belsejében lévő dobozok mintegy 10.000 csomag ukrán zárjeggyel ellátott Chesterfield cigarettát rejtettek, kb. 30 millió forint értékben.

Forrás: BEOL

image13973

Bombariadó a sörözőben

Nem sokkal éjfél után ismeretlen férfihang hívta az egyik szolnoki sörözőt, és közölte, hogy bombát helyezett el a helyiségben, amely nemsokára robban. A kiérkező rendőrök kiürítették, majd átvizsgálták az épületet, robbanószerkezetet nem találtak. Az ügyben ismeretlen tettes ellen közveszéllyel történő fenyegetés miatt indult eljárás.

Forrás: SZOLJON

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: