BKV botrány: országos körözés az informatikai igazgató ellen

Országos körözést adott ki a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a BKV Zrt. informatikai igazgatója ellen. A Népszabadság és a Magyar Nemzet azt írta: a Fővárosi Közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottsága tegnap akarta meghallgatni az informatikai igazgatót, aki azonban beteget jelentett, és nem jelent meg az ülésen.

A BKV megbízott jogi igazgatója a fővárosi közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén tegnap azt mondta: közokirat-hamisítás miatt is vizsgálja a rendőrség a BKV volt jogi igazgatójának tevékenységét. Tomasitz István közölte: a rendőrség a cégnél tartott házkutatás során talált olyan dokumentumokat, amelyek valódiságát megkérdőjelezi.

A BKV jogi igazgatóját egy óbudai mélygarázsban érték tetten múlt pénteken, amikor mintegy 10 millió forintot vett át egy, a közlekedési vállalattal szerződésben álló cég munkatársától. A Budai Központi Kerületi Bíróság a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt hétfőn helyezte előzetes letartóztatásba Sziebert Györgyöt, akit ezután a BKV rendkívüli felmondással menesztett.

Forrás: Info Rádió

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: