A fővárosnak is dolgoznak a vesztegetési ügyben érintett ügyvédek

Az Index információi szerint a rendőrség a Bellák és Társai, a Kende és Társa, valamint a Polgár és Bebők ügyvédi iroda BKV-s és repteres szerződéseivel kapcsolatban nyomoz a nemrég kirobbant vesztegetési ügyben. A Polgár és Bebők ügyvédi irodának jelenleg is élő szerződése van a főpolgármesteri hivatallal.

Úgy tudjuk, hogy Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány egy hete levélben tájékoztatta Demszky Gábor főpolgármestert a nyomozásról, és a levélben megnevezte az ügyben érintett ügyvédi irodákat is. A három cég a Bellák és Társai, a Kende és Társa, valamint a Polgár és Bebők ügyvédi iroda. A level másolatát néhány nap múlva megkapta a BKV-s vesztegetési botrányt vizsgáló közgyűlési bizottság is. Mindhárom iroda dolgozott a Budapest Airtportnak és a BKV-nak is.

A főpolgármesteri hivatalnak a Polgár és Bebők ügyvédi iroda érintettsége a legkényelmetlenebb. A cégnek ugyanis érvényes szerződése van jelenleg is a hivatallal majdnem 40 millió forint értékben.

A teljes cikk itt olvasható:http://index.hu/belfold/budapest/2009/12/13/a_fovarosnak_is_dolgoznak_a_vesztegetessel_meggyanusitott_ugyvedek/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: