Gyorshír: leálltak a klímatárgyalások!

A fejlődő országok a mai naptól nem vesznek részt a klímacsúcs munkacsoportjainak munkájában addig, amíg a gazdag államok nem tesznek további ígéreteket a globális felmelegedés megakadályozása érdekében. Ezzel megbénult a koppenhágai ENSZ találkozó – tudósít az AP.

A fejlődő és a fejlett országok közötti feszültség a tárgyalások kezdete után nem sokkal fellángolt, miután nyilvánosságra került egy titkos dokumentum. A Dánia és a fejlett államok által készített tervezet a vagyoni helyzet szerint jelentős különbséget tenne az országok között az emisszió terén.

Forrás: AP – VGO

“Komoly politikusaink” most játsszák el az emberiség utolsó esélyét a túlélésre. És csak Berlusconit vágták pofán?! Valamit sürgősen tennünk kéne ezügyben! – nem muszáj rögtön pofozkodni, de valamiképpen tudatosítani kellene ezekben a felelőtlen hülyegyerekekben, hogy nem azért vannak ott, ahol vannak, hogy élvezzék a jólétet, hanem azért, hogy mindenki javára és megelégedésére megoldják a problémákat. Ha pedig nem tudják, hát akkor viszlát, lehet menni barmot őrizni, ahhoz nem feltétlenül kell ész.(A szerkesztő)

Reklámok

One Response to Gyorshír: leálltak a klímatárgyalások!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: