BKV-botrány: hazajött a körözött informatikai igazgató?

Nem kommentálta a rendőrség azokat a sajtóinformációkat, melyek szerint egy hete idehaza tartózkodik a BKV múlt hét óta körözött informatikai igazgatója – jelenti a HavariaPress.

A nyomozást folytató Repülőtéri Rendőr Igazgatóság részéről, a nyomozás érdekeire hivatkozva azt sem kívánták elárulni, hogy keresték-e a férfit a lakcímén az elmúlt egy hét alatt. Az Index kedden írta meg, hogy egy kézzel írott levelet kaptak, mely az aláírása szerint a BKV körözött informatikai igazgatójátólszármazik, és Budapesten adták fel.

A levélben a szerző ártatlannak vallotta magát, azt állította, hogy betegen fekszik az otthonában, valamint megnevezte az általa felkért ügyvédet is. A hírportálnak az illető ügyvéd megerősítette, hogy ő maga is megkapta a levél egy másolatát, illetve beszélt is a szerzőjével telefonon, de még nem tudott afelől meggyőződni, hogy az illető valóban a BKV informatikai igazgatója-e.

A levélről még az azt közreadó hírportálon is megírták, hogy fenntartással kezelik, mert bár az ügy ismeretének mélysége, az aláírás és az ügyvédre tett utalás miatt nagy valószínűséggel eredeti, ám ezt egyelőre száz százalékosan igazolni nem lehet.

Forrás: Hírszerző

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: