Képzeletünk szárnyán – megjelent a Bóbita új lemeze

Bóbita Zenekar: Képzeletünk szárnyán

Bóbita Zenekar: Képzeletünk szárnyán

Az 1997-ben alakult zenekar első lemeze 1998-ban jelent meg Lódítások címmel. Ez a bemutatkozó anyag elsősorban a gyerekek megmozgatásával, énekeltetésével vonta magára a figyelmet. A zenekar második lemeze: „Indul A Mesevonat”, már egy világ körüli utazásra hívta a hallgatót. Az élőzenei előadásmód sikerének köszönhetően a zenekar számos országos rendezvényen szerepelt. Azok a gyerekek, akik találkoztak a Bóbita Zenekarral ismerhetik a csapat, játékos zenéjét, vidám műsorát. Ez a jókedv és humor köszön vissza a most megjelent negyedik albumról –Képzeletünk szárnyán – is, mely tizenhat (!) mesés dallal varázsolja el a hallgatót az állatok csodálatos világába. A Bóbitától megszokott zenei változatosság és a neves költők közreműködése biztosítja a felhőtlen szórakozást és aktuálissá teszi a zenekar régi szlogenjét: ” Vidám zene az egész családnak.”

Forrás: Kulturport.hu

A lemesen található dalok szövegét neves  költők írták: Gyárfás Endre, Rónai György, Tordon Ákos mellett szerepel a névsorban Garai Péter, Kopré József, Szalai Borbála, Szalkai Zoltán. Az elefánt című dal szövegét Földvári György írta, ennek koncertfelvételét a borítóképre kattintva tekinthetik meg.

A lemez 2790 forintos áron ide kattintva megrendelhető.

One Response to Képzeletünk szárnyán – megjelent a Bóbita új lemeze

  1. Vajthó Gábor szerint:

    Csodálatos! Meg vagyok győződve arról, hogy az ilyen állatokról szóló dalok ihlették a http://www.mesevonat.shp.hu honlapra mesét író gyerekeket és azokat is, akik meséket kértek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: