Leállt a Keleti Pályaudvar!

Leállt a Keleti pályaudvar vasárnap délelőtt: nem indít és nem is fogad vonatokat. A problémát az okozza, hogy elromlott a váltófűtés. A hómunkások már tisztítják a váltószerkezeteket annak érdekében, hogy minél hamarabb járhassanak ismét a szerelvények – közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

A Keletiben több száz utas vár arra, hogy kijavítsák a hibát. Jelentős késésekre kell számítani az elővárosi közlekedésben. A Nyugati Pályaudvaron is több órás késések vannak, az emberek tanácstalanul állnak az információs tábla előtt – tájékoztatott a Hír Televízió helyszíni tudósítója.

Rákosrendező, Rákos és Vác állomás szintén nem tud vonatokat fogadni és indítani váltóátállítási gondok miatt. Hóátfúvások miatt pedig egyórás késések vannak a Budapest Székesfehérvár vonalon: Polgárdinál ugyanis méteres a hótorlasz. Szintén a hóátfúvások okoznak jelentős késéseket az északi országrészben Miskolc és Nyíregyháza térségében.

A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy a szombat délután megkezdődött intenzív havazás és a hideg miatt a peronok és a vonatok lépcsői csúszósak lehetnek, ezért a fel- és leszállásnál óvatosságra intenek mindenkit.

A MÁV semmilyen információt nem közöl, sem a pályaudvarokon az utasokkal, sem pedig a MÁV szóvivője. Sigulinszky Tibort a hírTV próbálta elérni, egyelőre hiába. A Mávinform ügyeletese sem tudta megmondani, hogy mikorra javítják ki a hibákat, és azt sem, hogy indítanak-e pótlóbuszokat.

Forrás: Hír Tv

Mi lenne, ha még tényleg rossz idő is volna?! (A szerkesztő)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: