HEP-ügyfelek: befizettek, de nem jutottak hozzá a pénzükhöz

Kezd forróvá válni a talaj a kifizetések elmaradása miatt egy fogyasztói csoportot szervező cég, a Hungarian Economy Partners (HEP) Kft. alatt – számol be a Magyar Nemzet.

A társaság ügyfelei internetes fórumokon és a Magyar Nemzet szerkesztőségénél egyaránt arról számoltak be, hogy korábbi befizetéseik ellenére sem jutottak hozzá a nekik megítélt pénzhez.

A magukat károsultnak vallók közlése szerint a cég rendszerének az a lényege, hogy a belépők igényelnek egy összeget, és ennek függvényében vállalnak meghatározott egyszeri fix befizetést – esetünkben milliónként ötvenezer forintot – és havi törlesztőrészleteket. Ha a beugró mellé a belépők még átutalnak plusz két havi előtörlesztést is, a társaság „havi zárás után” nem sokkal utalja a pénzt.

Forrás: Hír Tv – MNO

Újabb információ: GVH-vizsgálat a HEP ellen: https://alfoldielet.wordpress.com/2010/06/28/a-gazdasagi-versenyhivatal-eljarasa-a-hep-ellen/

Megrendelhető minikönyv

Megrendelhető minikönyv

Reklámok

81 Responses to HEP-ügyfelek: befizettek, de nem jutottak hozzá a pénzükhöz

 1. Károsult szerint:

  Fogyasztói csoport H.E.P kft károsultjainak jelentkezését kérem elsősorban !!
  De jelenkezhet bármely fogyasztói csoport károsultja!
  Egyedül senki nem megy semmire,csak az összefogás segíthet.Régen törlesztők ,de pénzt nem kapott emberek jelentkezését is várom az újabb befizetőkkel együtt csak telefonon.
  de:08-19 óráig

  sürgős!!

  • Törő István szerint:

   Én is beléptem, ebbe a kft-be, és azt mondták nekem, nem muszáj a csekket befizetni majd az utalandó összegből levonják. De elöte már el kértek 200 000 forintott, ugyan akkor nem tudom hány csekket ki küldtek, és mellé föl kellet előre ajánlanom több részletett. Most küldtem nekik egy kilépési nyilatkozatott, és kértem, hogy fizesék vissza a pénzemet, sajnos nem hiszem, hogy vissza adják. Tisztelettel. Törő István

  • Göndöcs Krisztina szerint:

   Üdvözlöm!
   Én is a károsultak közé tartozom sajnos befizettem nem kevés pénzt és ugyanúgy jártam mint Törő úr, nem akarják vissza adni a befizetett összeget.Én pénteken mindenképp ügyvéddel beszélek de ha van ötlete illetve elindultak egy úton akkor kérem jelezze.
   üdv.

  • Körözsiné szerint:

   Én is károsult vagyok.Sajnos voltam olyan hülye hogy előtte nem néztem utána.Ha esetleg valaki már indított ellenük valamit akkor én is jelentkezem azok közé akik át lettek verve.Együtt hátha többre jutunk.
   bogarka18@citromail.hu
   Üdv:egy újabb átvert

  • Kondor Anikó szerint:

   Üdvözöm!
   Én is a károsultak közé tartozom. Befizettem az első részletet előlegként, aztán kétszer felmentem Pestre, aláirtam a kilépési nyilatkozatot, azóta is várom, hogy visszafizessék a befizetett előleget.A telefonszám, amin a kapcsolatot tartottam a “céggel” kb. 3 hete nem hivható!

  • szőke jános szerint:

   én is 2010 01 29én kötöttem velük szerzödést de teljesen elvesztetem öketszemelöl egy pár hoapig telefonon igérgetek hitegettek aztán eltüntek még levélben sem tudtam öket utolérni pedig jol jött volna az a kis pénz remélem meg büntetik öket tiszteletel szőke jános

 2. Károsult szerint:

  ezen a számon 06303589271

 3. Sajnovicsné Bagó Mónika szerint:

  Én is Hep Kft-és károsult lennék.

 4. Farmosi Szilvia szerint:

  Nekem a férjem aki idáig majd 300.000 ezer forintot be fizetett és semmi reakció.Csak hitegetik telefonon,hogy a közjegyző nem írta még alá a papírokat.Azt nem értem,hogy egy komoly cég ha vállalt egy bizonyos kifizetési határidőt akkor mért nem tartja magát a megállapodáshoz.Szépen néznénk ki ha így kapnák az emberek a fizetésüket ahogy ezek fizetnek.

 5. makkay józsef szerint:

  Minket is három és fél hónapja csak hitegetnek. A pénz befizetésnél egy szóval sem említették hogy mindenféle felajánlásokat kell még csinálni.

 6. Molnár Sándor szerint:

  Hello én Békéscsaba vagyoké van a Csabacenterben egy hölgy aki hitelt kínál 2500000 ft ot havi 20000 törlesztő részlettel 15 évre. És előre elkért 16500 ft-ot. És ezután azt mondta hogy kell 130000-ft ot előre fizetni ha megkaptam az időpontot.És innen Csabárol megyünk fel Pestre. Nem tudom ez a hep lenne? valaki adjon tanácsot. köszönöm

 7. SvirzsovicsKárolyné szerint:

  Én sajnos két helyen is pórul jártam. Az INVEST HOldingnál 2009.10.hó óta várom, hogy megkapjam a hitelt, de a mai napig csak fizetem. Mindig azzal indokolják, hogy kevés volt az előtörlesztés vállalása, holott a 2millió forintból már 75 hónapot vállaltam be, már alig maradt volna kifizetnivaló. Én ezt nem értem. A másik a HEP. Igaz ide még csak 2010 márciusban fizettem be a pénzt. Biztosra ígérték, hogy 2010.április. 10-ig meg lesz a lista és biztosan megkapom a pénzt ők fognak keresni, hogy mikor mehetek a közjegyzőhöz szerződést kötni. Nem hívott senki, 9.én pénteken beszéltem az ügyintézőmmel, aki közölte, hogy a lista megvan, de a tulajdonosok úgy döntöttek ebben a hónapban nem lesz kifizetés. Kiléphetek, de a 90 ezer forintom nem kapom vissza, csak a 13ezer forint kaukciót. Szemét húzás mind a két társaságtól. Volt még egy harmadik társaság a nevükre nem emlékszem a szerződésem meg van, akik a Váci úton vannak. Náluk megszüntettem 2 éve a tagi viszonyomat, a mai napig nem küldték vissza a befizetett pénzemet. Ami a legbotrányosabb, hogy mind a három társaság a mai napig reklámozza magát a Metró újságban.

 8. doktor szerint:

  Akiket átvertek vegyék fel a kapcsolatot az első-károsult Says-al vagy írjanak ide e-mail címmel

  • Bogdán János szerint:

   Engem is átvertek,2009-ben.befizettem 329000 ft-ot,igéretet kaptam,hogy következö honapban kifizetik a kért összeget.Ez azota nem történt meg.Még a befizetett saját pénzünket sem adták vissza.

 9. Sütő József szerint:

  Keresem az ivestholdingsystem KFT. károsultjait,közös fellépés érdekében.A GVH a KFT, MÁR ELMARAZSTALTA.JELENTKEZÉS inwest.károsultak@gmail.com

 10. Körözsiné szerint:

  Én is bedőltem nekik.Mit lehet ez ellen tenni? Össze kell fogni és együtt harcolni az ilyenek ellen.

  • maholnap szerint:

   Nem összefogni kell, hanem nem kellene minden hülyeséget elhinni. Hogy hiheti bárki azt, hogy egy korrekt hitel felvételéhez egyetlen forintot is kell akárhová befizetni?!

   Miért fizetnek azok, akiknek pénzre van szüksége?!

 11. Még egy károsult szerint:

  Üdvözletem!

  Én is kb. 2 hónapja kezdtem el az ügyemet intézni a HEP-nél, úgy jártam, mint itt többen. Most kaptam az első előtörlesztési csekket.
  Egy szóval nem mondták a megbeszéléseken, hogy erre kell számítani.
  Csatlakoznék a károsultakhoz.

 12. Még egy károsult szerint:

  Érdeklődnék, hogy a HEP károsultak összefogtak-e már, és ha igen, hol lehet csatlakozni? Előre is köszönöm!

 13. Én is károsult !!!!!!!!!!!!!!!! szerint:

  Szeretnélek titeket kérdezni hogy tudnánk ezt a Bepalizos társaságot kicsinálni mert szo nem volt ilyenekröl amig meg nem kötötük velük a szerzödést hogy a pénzt évek mulva kapjuk meg ha egyátalán megkapjuk.Én is be fizetem 158000 ezer forintot és mondták hogy honap 15-ig fizetnek csak azt nem mondák melyik év.Megbeszélésnél szo sem volt hogy csak jogot vásárolunk eszt az ügyintézö nem mondta.Mert akkor biztos szoba sem állok velük.Nem azért akartam fölvenni hitelt mert rá ér 10 év mulva :Ha valaki tud megoldást javasolni Kérem hivjon 06203282501

 14. eRCSI szerint:

  Sziasztok!
  Hogy nekem mekkora malacom van 🙂
  Én először utánuk jártam utána akartam csak intézkedni. De ezt így is kéne mindenkinek!! Mire nem jó az internet??!
  Huhh,azért a pumpa felment bennem,mekkora egy szenyóság ez az egész Kft. vagy mi :S

 15. Ancsa87 szerint:

  sziasztok!!
  énis beléptem de olvastam ezekröl afogyasztói csoportokrol söt konkrétan rákérdeztem az ügyintézömtöl h ez nem ilyen mert akkor ennyi volt, de plé pofával közölte h dehogyis!!!
  máj.15ig kellenne utalniuk de nem várom meg kilépek tölük !!
  személyesen fogok felmenni és a képük alá nyomom az itt megjelent blogokat meg hozzászolásokat h mi is ez akkor???!!!
  tiszta ideg vagyok!!mert befizettem nem kevés pénzt!

 16. eRCSI szerint:

  hAMARABB KELLETT VOLNA UTÁNA OLVASSÁL!!
  éN MÁR A HITELBÍRÁLAT (16.500fT) ELŐTT LÉPTEM.

 17. angela szerint:

  sziasztok én is szerettem volna felvenni kölcsönt de szerencsére elöte utána jártam az interneten önöknek köszönöm az informáciot remélem mások is olvasák mielött bele ugranának

 18. nikol szerint:

  sziasztok!én 2009.okt.30.-án kötöttem velük szerződést.A HEPP kft.a mai napig csak hitegetnek mindenféle szöveggel hüjitenek.mindig ven válaszuk a kérdésemre.ez a legszörnyübb mindig kitalálnak valami újat.velünk most közölték kb 1 hete,hogy új kifizetési modszer van.ügyvéd elött van kifizetés.kérhetjük készpénzben vagy utalják számlára.a héten hétfőre volt igérve ,hogy 14ó-ig hívnak és adnak időpontot a hétre megkapjuk a pénzt.de igérték a mai napra csak17ó-ra.hiába hívjuk öket nem lehet elérni őket.és pedig most már a fő fő akárkinél vagyunk.ha valakinek valami sikerül kérem irjon!!

 19. Ancsa87 szerint:

  hát én bebuktam!!!de h vissza szerzem a pénzem az tuti nem futottam ki a 30 napbol feketén fehéren benne van a szerzödésbe h vissza jár!!!!!

 20. Ildikó 75 szerint:

  Sziasztok!

  Valahol én is károsult lennék de én már a regisztrációs díj befizetése után (6500Ft) nem léptem tovább!
  Az a legszomorúbb az egészben hogy egy kedves rokonom ettől sokkal több pénzt bukott,és ráadásul a nagymamájától kért kölcsön,hogy be tudja fizetni azt a nem kevés összeget!:( Nagyon jó lenne ha valaki össze szedné ezt a sok károsult embert és kicsinálnák ezt a szarházi bandát!!! A tetürágók már el is költöztek a régi címükről!!!! Nagyon mérges vagyok!

 21. Ancsa87 szerint:

  aljasabb mocskosabbakat még nem láttam a világon!!!hitegetni azt énis tudok….remélem egyszer benyelik a kefét!!!rohadékok!

 22. Maya szerint:

  Sziasztok!Én iszonyatosan bebuktam.Erre a hitelre(ami nem is az)számitottam nagyon.Nekem is azt mondták,hogy 15.-e után utalnak.Vártam,vártam.Aztán arra hivatkoztak,hogy a közjegyzőnek sok az ügyfele és nem tud még időpontot adni,hogy aláírjuk a papirokat.6500.-+132.500.-ft-ot befizettem.Utolsó vasam volt.Most itt állok,emiatt csődbe mentem mert sokmindent alapoztam erre,és még az albérletemből is kirúgnak mert nem tudok fizetni.A Fókusz c.műsorba láttam riportot erről a cégről vagy hasonlóról és után kezdtem utánnuk nézni!Szőrnyű,hogy mit meglehet tenni???A sok “kisember”bizakodva megy hozzájuk,remélve,és ezek?Nem is emberek!!!!Ki képes ilyen piszkos munkát elvégezni? SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK!!!ÁLLITSUK MEG AZ ILYEN ELVETEMŰLT CSALÓKAT!

 23. Ancsa87 szerint:

  Igazad van Maya meg kell öket állitani ha bárkinek kell bármiféle segitség értem itt aláirás vagy bármi én megyek!!!
  Aljas modon beleröhögött apofámba amikor rűákérdeztem h ez hitel ugye és nem valami átverés, hát a csillagokat is lehazudta az égről az ügyintéző van minek is nevezzem!!!
  hál istennek én idöben irtam nekik levelet h kérem vissza a 128000ftomat de szerintem leshetem!!!

 24. Bogárdi István szerint:

  Tisztelt sorstársaim csatlakoznék az elötem szolokhoz én is hajlandó lennék bármire hogy meg állitsuk ezt a szemét bandát.Tőlem is kicsaltak 260000ft-ot a multhéttöl nemlehet őket telefonon elérni.Ha valaki tud valami megoldást értesitsen.

 25. maholnap szerint:

  Sziasztok!

  Őszintén nem értem, hogy ki dől még be ilyen kókler cégeknek?!

  Matematika az egész! Ha összeszorzod a hónapok számát a vásárlói csoportok által jelzett várható havi törlesztő részlettel, akkor csisszre a felvett hitel (+/- 1-2%) jön ki. Akkor nem lehet más, mint minimum turpisság a dolgok mögött. Természetesen ez csalás, megtévesztés, ugyanakkor nem biztos, hogy jogilag is annak számít, hiszen minden (hangsúlyozom _minden_) részletről, apróbetűs részről tájékoztatnak, vagy aláíratnak az érintett hiszékeny urakkal és hölgyekkel (á lá Hakapeszi) egy elismervényt, hogy megismerték az összes apróbetűs részt.

  Írjátok be a keresőbe: kókler bróker vásárlói csoport és lehet olvasni a blogon kívül a blogban található linkeket is a fogyasztóvédelem, PSZÁF, jogi fórum, Tudatos Vásárló, sőt a HVG 2004-es (!!) cikkeit.

 26. eRCSI szerint:

  …és azt se felejtsük el,hogy Magyarországon Aktív BAR listás 10.000 Ft-ot nem kaphat bankoktól vagy egyéb pénzintézetektől. Ők semmire adnak kezes,folyószámal nélkül akár 2 és fél millát is????
  már itt kellett volna gyanúsnak lennie.

 27. Erzsébet szerint:

  Sziasztok!
  Párom is iszonyatosan bebukott. Mivel 2009.október óta nem kapott pénz és befizette az előtörlesztése és mai nap sem kapod pénz. Nagyon mérges a párom. Holnap bemegy és jöjjenek be mert így nem megy tovább. Vissza jár a pénz 170000 Ft és ennyi. Tudtam hogy nem stimmel a h.e.p.bankosok.

 28. zsolesz szerint:

  Sziasztok!!!Én saját magam és édesapám is befizettük a 64 ezret fejenként,és ma fölhivtam h mi a dörgés és azt mondták h ebben a honapban nem, utalnak….csak annyit mondok…B. Attila volt az ügyintézö,,de ki lesz nyirva…….az biztos….!!!!Kifigyellek te mocskos állat!!!!

 29. Én is HEP áldozat vagyok!!! szerint:

  Sziasztok!Én is befizettem 1 havi rokkantnyugdijamat,de pénzt nem kaptam,csak igéreteket.Nem tudom,hogy hogyan kaphatnám vissza a pénzem. Aki tud valami megoldást az írjon!!!

 30. Ágnes szerint:

  Hát igen én is beugrottam az átverésbe,befizettem 150ezert,amit kölcsön kértem erre a célra.A nagy ígérgetéseken kívül,3 hónapja semmi,azonkívül,hogy küldtek csekket,fizessek újabb összegeket.Igen nagyon buta aki ezt beveszi,csak mikor kilátástalan helyzetbe kerülsz,nem is tudod mérlegelni a dolgokat,csak keresed a megoldást,amit ezek a jó emberek kihasználnak,és csalással még mélyebbre taszítanak!Különben még mindig hirdetik magukat,Pécsi újságokban. Meddig fog ez így menni,hány embert taszítanak még szerencsétlen helyzetbe?Ha valaki tud segíteni,ne legyen több áldozat!

  • eRCSI szerint:

   Érdekes én előbb lenyomoztam őket,aztán akartam volna fizetni.
   Azért itt rengeteg pénzről beszélünk,komoly dolgok ezek,nem lehet fejest ugrani semmibe!
   És mint írtam már nem volt az nektek furcsa kicsit sem,hogy mindenféle közüzemi számlák nélkül,kezes nélkül,munkáltatói papírok nélkül akartak bárkinek milliókat adni????
   Butuskák vagytok,sajnos,és emaitt megy tovább ez a kft,mert vannak még ilyenek a mai napig,akik bedőlne nekik!!!

 31. Ancsa87 szerint:

  én ma beszéltem egy emberrel aki az akkori ügyintézőn B. Béla telefonját vette fel és azt mondta h senki nem dolgozik már a cégnél mert átverték az ügyfeleket!!igy a”jóra való görény” ügyintézőm sem!!!
  holnap kell hivnom öket h miujság a pénzemmel mert én amit befizettem visszaszerzem ha egésznap a nyakukon logok akkor is!!mert nem 2 ftrol beszélünk!

 32. apoka szerint:

  én is hasonlo cipöben járok.bent voltam és mindent a volt ügyintézöre B bélára fognak, hogy ö hazudott nekünk.
  pofátlanul beleröhögnek az ember arcába. kihasználják,hogy kétségbe esett emberek fordulnak hozzájuk.akik nem látnak más kiutat.
  valamit ki kellene találni ellenük,hogy megakadályozuk,hogy másokat is átverjenek.

 33. apoka szerint:

  ha valaki tud valamit,hogy mit lehetne ellenük tenni, kérem irjon!!!!!!!!!

 34. Megoldó jZs szerint:

  Üdvözlök Minden Kárusultat! Nyugodjatok meg 2hét és megoldodik. Mindenki visszakapja befizetett összegeket!
  Alakul egy társaság akik tudják a megoldást! Türelem!!!
  jZs

 35. eperke szerint:

  Látjátok, már megint vártok,ők meg szépen eltünnek majd.Nekem egy ismerősömet csapták be,habár én kértem az ismerősömet, ne ugorjon bele,mert elég hihetetlen az egész. Ő már megtette a feljelentést.

 36. feri.gabi szerint:

  Kedves Sorstársak!
  Múlt héten, 25-én jártunk a párommal ügyvédnél. Nem sok jóval kecsegtetett, elmodta, hogy ezeknek a vásárlói csoportoknak jogilag úgy van megfogalmazva a részvételi szabályzatuk, hogy abba ne lehessen belekötni. Jónéhány ilyen üggyel foglalkozott, amit a bíróság símán lesepert az asztalról, mondván, ha aláírták, így jártak.
  Szerintem nem lenne szabad belenyugodnunk!
  eRcsi!! Hidd el, nem vagyunk “butuskák”! Tőlem utolsó havi bankszámlakivonatot kértek, amin természetesen szerepel, hogy honnan, milyen összeg érkezik a számlára.
  Egyébként múlt héten “érdeklődőként” ismét felhívtam e becses céget. Nem igazán zavarja őket a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata, ugyanazt a beetető tájékoztatást adják,amit korábban. Annyi különbséggel, hogy újabban ingatlanfedezet is szükséges. Már a lakásaink is kellenének?!
  Nagyon jó lenne pozitívan kijönni ebből az áldatlan szituációból. Nagyon várom én is a megoldást!!
  Üdvözlet mindnyájunknak!

 37. Én is károsult Gabi szerint:

  Én nem szarakodtam nem tudom mit érek el vele de az egész céget és az ügyintézömet föl jelentetem a rendörségen mert az is el tünt mint Petöfi a ködben félre informáltak bennünket mert ha normálisan elmondanak dolgokat senki nem ugrik bele azért kérek minden károsultatt minél többen jelencsék föl hogy töbségben legyünk hátha jobban odafigyelnek ránk minden papirt vigyenek magukal a rendörségre és az ügyintézöjüket is jelentsék föl félre informálásért mert 1 perc allat megkötik a szerzödést hogy az ember ne tudja elolvasni akkor nagyon sürgetik az ember hogyí it irja alá meg ott most meg siri csend 3 honapja várok a 158000ezer forintomra nem fogom hagyni ezért kérek mindenkit kövese a példám hogy minél több feljelentés induljon a cég elen hogy oda figyeljenek ránk Elöre is köszönöm mindenkitöl Tartsunk Össze mert csak ugy fog menni Üdv Gabi 06203282501

 38. and1957 szerint:

  Mi is több hónapig figyeltük ezeket a Metro c. újságban megjelenő hirdetéseket. Rászántunk egy napot és végigjártunk 3, magát “pénzintézetnek” mondó céget. Westend City Center C épületében, a Váci út 33.-t és az Andrássy út 10.-et. A HEP minket is ugyanúgy becsaptak. Június közepe óta a Metro újságot figyelvén kicsi közlemények jelentek meg. Mi is kölcsönt kértünk és május 6.-án befizettünk 265.000 ft-ot, regisztrációs díjat – 1 havi részlet. Azt mondták, hogy 2010. jún. 6.-án érdeklődjünk, ez hétvége volt, nem tudtuk utol érni őket, így kicsúsztunk az időből. Férjem jún. 7.-én elment a Szabadság tér 7 szám alá, DE MEGSZÜNT AZ IRODA!, utána az Andrássy út 10 számnál mondták, hogy elköltöztek, onnan csak egy számot adtak meg, amit nem lehet felhívni! Majd újból Metro újság, melyben fogyasztói csoport károsultjaiknak tudnak segíteni, a tel. szám: 0612370314 és 06705513056. Ide is elmentünk, akit érdekel, nyugodtan hívja fel, elmagyarázzák hogy lehet esetleg a pénzt visszaszerezni. I dolog: minden igazolást, számlákat, hogyan jutott az ember a céghez, a rendőrség VI. ker-nél lehet bejelenteni!!! Utána lehet ide fordulni, a cím: Bp. XIII. ker. Viktor Hugó utca 16 (Segítő jogszolgálat). Ez történt ma velem(jún. 23.): reggel a posta hozott egy levelet, melyben a HEP kér, hogy jún. 25.-ig fizessek be a csekkükre 39.700 ft havi törlesztést. Tehát LÉTEZNEK, mégpedig: Bp. V. ker Garibaldi u. 1. szám 1/2 emelet, a fogorvosi rendelő mellett! Ezt az új címet a megadott segítő cég adta meg. Próbáljátok meg ti is az új helyüket – de nincsenek kireklámozva!
  Üdvözlettel: Andi
  Nekünk kell őket kifigyelni és elkapni!

 39. 007 szerint:

  A Garibaldi u. 1-ben valóban megtalálhatóak,a fogorvos fölötti szinten (pont fölötte)!Mi még benne voltunk a 30 nap felmondásban,ha nem teljesítik találkozunk a bíróságon!!!Nagy kitartást kívánok mindenkinek!Köszönöm szépen az információt!

 40. Mendel István szerint:

  Én is várom már negyedik hónapja a pénzt,de az a szomorú,hogy akin keresztül ide jutottam az is megvezet!
  A múlt héten azzal nyugtatott hogy már a harmadik helyen
  vagyok,úgy hogy hó végéig biztos pénzt kapok ehhez képest tegnap hívtam a hölgyet és csodálkozva kérdezett
  rá hogy én még nem is tudom hogy leléptek? Nem értem
  honnan kellett volna tudnom,hiszen azt vártam mikor telefonál hogy mehetünk a pénzért! Nyilván ő is benne van a buliba! Az a baj hogy nehéz bármit kezdeni,mert nekem is küldték a csekkeket de ez az “összekötő” hölgy
  azt mondta nem kell befizetni,mert majd levonják a hitel összegéből,viszont ha ismeritek a szerződést ha nem fizetek akkor szerződést szegek ! Gyanítom hogy ez volt a cél tehát adtam vad idegen szarháziaknak 120000forintot! Szóval elég kilátástalan a dolog szerintem,de minden épkézláb javaslatot elfogadok!

 41. david900614 szerint:

  Minket is benyalattak a hitel kiváltással és befizettünk 600.000ft-ot rendőrség, vagy V.P.O.P

 42. mona1980 szerint:

  Sziasztok!Tényleg egyetlen egy ember sincs akit kifizettek,ezek a szemetek???Laza 4 hónapja várunk mi is!!Mi pont aznap mentünk be az Andrássyra,amikor költözködtek,mondanom sem kell,de alig találtunk egy olyan embert aki ott dolgozik,mert furcsa módon volt vagy 10 ember,de mindenki költöztető volt??!A Párom elővette a “szebbik” modorát,és rögtön előkerült egy méltányossági kérelem,amit ha megirok hamarabb kapok pénzt!Persze most már tudjuk,hogy kamu ez is!1 hete azt mondta az emberke,mármint az ügyintéző,hogyha kevesebbel is beérjük mint a megigényelt 1 millió,akkor nemsokára megkapjuk!Persze már mi sem hiszünk a mesékben,de gondoltuk,hogy-e tekintetben már nincs vesztenivalónk?!Hétfőn megyünk,ha nincs pénz,akkor megyünk a PSZÁF-hez,majd feljelentjük őket!

 43. Nagy&Nagy szerint:

  Már a Garibaldi utról is elköltöztek sehol nem lehet őket megtalálni.Ha valaki tudja mi a megoldás visszakapta a pénzét kérem segitsen! Megalakult már az a csoport? Mi is belépnénk több mint 400.000 e.ft
  tunk bánja egy épitkezés kezdetén vagyunk.

 44. Andi1970 szerint:

  Mi is károsultak vagyunk a HEP Kft minket is behúzott a csőbe. Én a cégjegyzékbe néztem utánuk és szerepel a mai napig is bejegyzett cégként, csak a székhelye nem a valóságnak megfelel.Januárban mi is kölcsönkért pénzből fizettük be a 131.600.-ft-tot.Nekünk is azt mondta az “üzletkötőnk” Baranyai Úr,(aki már nem dolgozik ott)ez júniusban kiderült, hogy ha 25.éig befizetjük akkor közgyűlés elé kerülünk és következő hónap 15.e körül pénzhez jutunk.Ez a hozzá jutás már tart 7 hónapja. már én is irtam egy szép kilépési levelet, amit személyesen bevittem nekik a Garibaldi utcába, mert az Andrássy ut 10 ből elköltöztek.
  Két példányba nyomtatva vittem el a kérelmemet, úgy hogy én átvetettem velük, és mondta az átvevő hölgy hogy mindent elkövet hogy minnél előbb visszakapjam a befizetett pénzt hívjam fel következő héten hétfőn.
  Felhívtam, mondta, hogy a Főnök úrral BUCSI ATTILÁVAL
  délután találkoznak és majd Ő dönt és hív majd,na ez nem történt meg.majd mondták 15 e után telefonáljak mert akkor lessz döntés hogy kifizetnek e.
  Már egy hete folyamatosan megyek a Garibaldi utcába, hátha találok valakit. 07.23.-án ki volt rakva egy kartonpapír, amire rá volt írva teknikai szünet miatt nyitás 07.26.-án.Ezt a mobilomon le is fényképeztem.
  07.26.-án vissza mentem a tábal összetépve és belerakva az összetépett postai ertesítőkkel eggyüttés zárva volt az ajtó és a csengő sem működött.A postaládájuk tömve levelekkel! 07. 27.-én megint mentem megint semmi de már az “iroda ajtajában” az összetépett levelek eltakarítva.
  Tegnap megint elmentem a Garibaldi utcába sehol senki. Ha már ott jártam átmentem a Szabadság tér 7. be, úgy gondoltam, hogy bemegyek a központba, na csak ott ért meglepetés onnan már hónapok óta elköltöztek rendőrség segítségével, mert az Irodaház jóhírét kockáztatták és szabályszerűen kirakták ŐKET!!!
  Na most már tényleg nem tudom, hogy mihez kezdjek. Ha valaki tudd valmit az ügyben tanácsolni legyen szíves írjon az e-mailemre keroandi@citromail.hu . A telefonokat nem veszik fel sehol senki. A mi anyagi helyzetünk is csőd közeli állapotban van a kölcsön kért pénzt vissza kellene adnunk. Segítsen valaki ha tud.

 45. Én is károsult vagyok szerint:

  Mi is károsultak vagyunk! Minket egy szélhámos Gyulai úriember irányított a HEP-hez! Ez a Gyulai D. István még ráadásul 160 ezer forintot is elkért közvetítői díjként! Majd az Andrássy útra kellett menni szerződést kötni! D. István úr úgy tájékoztatott minket Gyulán hogy amit neki kifizettünk azon felül már nem kell fizetnünk semmit mert ez minden költség! És azt is mondta hogy egy hónap alatt megkapjuk az igényelt hitelt!Elmentünk az Andrássy útra az ügyintézőnk B. Péter volt aki elmondta a mesét mi meg balekok hallgattuk! Majd újabb 105 ezer forintot kellett befizetni szerződéskötés díj befizetés gyanánt! Mert ugye a B. Péter elmondta hogy D.István nem jól tájékoztatott minket! B. Péter elmondta hogy 30 nap alatt megkapjuk a pénzt és mehetünk a közjegyzőhöz! Na ez 6 hónapja történt!Azóta hiába hívjuk őket jönnek az újabbnál újabb hazug dumák és mesék! Az Andrássy útról amikor elköltöztek még az a szerencse hogy pont az nap mentem be hozzájuk mert azt sem tudtuk volna hogy hova lettek! A Garibaldi úton pedig már csak egy bika nyakláncal a nyakába lévő túliskolázott pénzügyi szakemberük tartja a frontot mármint tartotta a frontot kb Július 20 ig!Mert azóta senki nincs!És persze a Gyulai D. István is hazudozik és még neki áll feljebb hogy 160 ezer forintért ő már tudta hogy hova irányít és az egész egy nagy átverés lesz! Kérem üzenjenek nekem az email címemre mert minden megoldás érdekel hogy kicsináljuk ezeket a szemét gerinctelen embereket!Az email címem ferecs@citromail.hu

 46. feri.gabi szerint:

  Kedves Sorstársaim!

  Pár perccel ezelőtt beszéltem egy ügyintézővel, jelenleg a Garibaldi utca 1.szám alatt tartózkodnak.
  Állítása szerint volt két heti leállásuk a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata miatt.
  Üdvözlet

 47. Pataki Julianna szerint:

  Üzenem mindenkinek,hogy a HEP.KFT jogilag nézve szerződést szegett mindenkivel szemben akinek nem küldte a csekket,felajánlási szelvénnyel együtt. A másik ok pedig az,hogy a szerződésben általuk alkotott szabályzatnak nem tettek eleget, ugyanis bármilyen változás történik a cégnél, 15napon belül a szerződőt levélben kell értesíteni(cim, telefonszám stb.) Az eljárásról a tagokat nem értesítették, a GVH.folytatta ellenük. Az első lépés levélváltás (tudom,hogy értelmetlen,de ez a folyamata), majd Békéltető testület felkeresése, területileg ki hova tartozik. Amennyiben nem müködik még igy sem, akkor Polgári Per kártérítéssel együtt. Annyit még hozzá füznék,hogy a FOGYASZTÓI CSOPORTOK KÁROSULTJAINAK VÉDELMÉBEN LÉTRE JÖTT CSOPORTOT ŐK ALKOTJÁK,MERT MEGBÁNTÁK TETTÜKET!!!!!! Újabb lehúzások csak más címen! Leveleket tértin adja fel mindenki, mert látszódnia kell,hogy átvették! tippem:fogadjon több károsult meg egy ügyvédet, megbízhatót, a költségek miatt. A fiam szintén károsult. Ja, én voltam az, aki kihívta rájuk a rendőrséget 2009.12.21-én.Azóta megállásom nem volt,folyamatosan tartom a kapcsolatott a GVH-nál, FOGY:VÉD.Stb nem akarom minden adumat kiteregetni,mert tuti olvassák Ők is. Nekem komoly dolgot igért az ügyintéző, s nincs pénz a temetésemre.Aki akar, nyugodtan keressen fől telefonon, segítek,ha kell. Pataki Julianna vagyok. 0620-235-1933

 48. lévai monika szerint:

  minket is átvertek kérem ha valaki tud segitsen,131000ft.

 49. Rádai László szerint:

  Én is károsult vagyok 2009 november 16.-án fizettem be 138.000ft-ot azt mondták dec 10.-én kifizetnek azóta is várom a pénzt. minden hónapban hívta az ügyintézőt de csak azzal álltatott, hogy következő hónapban biztosan kifiztnek de ennek már lassan 1 éve. A napokvban hívtam az ügyintézőz hogy mit lehet tenni az ügyben ha nem szeretném tovább folytatni a várakozást a pénz összegre. azt mondták irjak egy felmondó nyilatkozatot és vissza kapom az idáig befizetett összeget. de ennek is már kb 2 hónapja van de semmi reakciót nem kaptam a levelmre: kérem a károsultakat hogy fogjunk össze és lépjünk mert azóta is ennek a csalásnak a szegényei vagyunk: e-mail címem: szabodomi2@freemail.hu

 50. Kukolik János szerint:

  Mi is a HEP-Kft áldozatai vagyunk.Idén januárban fordultunk a HEP-hez kölcsönért.Több alkalommal beszéltünk Hegedűs Úrral,majd Bobál Béla ügyintézővel. Azt mondták,ha február 25.-ig befizetünk 282.000 ft-ot,akkor hamarabb jutunk kölcsönhöz.A fent említett összeg befizetése megtörtént,szerződés az összeg átadása után jött létre.A szerződést szóban ismertette Bobál Úr,ami rögzítve lett,mely szerződésből példányt csak aláírás után kaptunk,utólag,és nem azonnal.Utána mindig csak ígérgettek, “ajánlották” azt is,hogy március 15.-e körül érdeklődjünk,mivel a közgyűlés az időtájban szavaz,hogy kik kapnak pénzt.Tudomásunk szerint senki nem kapott egy fillért sem,ígérték már,hogy közjegyzőhöz kell menni egy általuk jelzett időpontban.Bobál Úr “eltűnt”,helyébe lépett Hegedűs Úr,aki azt igérte,hogy meggyorsítja az ügymenetet.
  Oly mértékben felgyorsította,hogy már a telefont sem vették-veszik fel.Májusban felmondó levelet küldtünk,melyre semmi reakció sem érkezett.
  Ezek után májusban a Szegedi Rendőrkapitányságon ellenük feljelentéssel éltünk.Jelen pillanatban a Bp. V. ker. Rendőrkapitányságon van az ügy kivizsgáláson.
  Mi és a többi károsult együtt talán el tudjuk érni,hogy a pénzünket visszakapjuk.
  Kérdésem a következő:
  A Magyar Állam tud-e arról,hogy ilyen és ehhez hasonló csalók működnek az ország területén? Miért engedik a csalókat,hogy kis embereket,rászorulókat nyomorba döntsenek? Talán Benfentes “elvtárs” áll mögöttük?

 51. maholnap szerint:

  Sziasztok!
  Nem értem ezt az egészet. Évek óta, 2004. óta cikkeznek az ilyen cégekről. Egyszerűen pénzügyi képtelenség, hogy akinek hitel kell, az be kell fizessen több százezer forintot, és be is fizeti, majd tátja a száját, hagyja, hogy hitegessék a soha ki nem fizetett hitellel, sőt további százezreket fizet be…

  Olyan ez, mint amikor a kicsi maláj biciklizett, és a szerpentinen a kanyart elvétve lezuhant a szakadékba. Kapaszkodik szegény maláj két kézzel, lába között szorongatja féltett egyetlen kerékpárját… Egyszercsak megszólal egy hang: “Hiszel-e bennem te maláj?!”
  A kicsi maláj ijedten válaszol: “Hiszek-hiszek, csak ne bánts!”
  “Na, akkor engedd ki a lábad közül a biciklit!”
  A bringa nagyot zuhan, pár másodperc múlva csattan, apró darabokra törik… Kicsi maláj szorongatja a két kezével a faágat… Mire a hang ismét: “Hiszel-e bennem, te maláj?!
  “Hiszek-hiszek, csak ne bánts!” “Na, akkor engedd el a bal kezeddel a faágat!” Kicsi maláj elengedi, a jobbkezével tartja még magát, de nagyon fárad…

  Egyszer csak a hang ismét: “Hiszel-e bennem te maláj?!”

  “Hiszek-hiszek, csak ne bánts!”

  “Na, akkor engedd el a másik kezeddel is a faágat!”

  Kicsi maláj elengedi… pár másodperc múlva leér a szakadék aljára, összetörik keze-lába…

  A hang ismét megszólal: “Hiszel-e bennem, te maláj?!”

  “Hiszek-hiszek, jajj, csak ne bánts! Hiszek benned!”

  Mire a hang: “Á, de nagy marha vagy te, kicsi maláj!”

  http://koklerbroker.blog.hu/2010/04/02/vasarloi_csoportok_group_saving_euro_correct_invest_holding_hungarian_economy_partners

  Ilyen cégek mindig is lesznek, sűrűn fognak költözni, és sajnos mindig lesz egy néhány hiszékeny maláj…

 52. Lindvurm László szerint:

  Sajnos én is bedőltem nekik! Mit lehet tenni hogy vissza adják a pénzt? üdv. Laci

 53. Laci40 szerint:

  Sajnos én is bedőltem nekik! Mit lehet tenni hogy vissza adják a pénzt? üdv. Laci

 54. Varg Lajos szerint:

  Ha valaki tudja hová lehet fordulni panasszal, kérem
  válaszoljon nekem. Én sem kaptam vissza a pénzem!
  Lajos

  • pataki Julianna szerint:

   Mindenkinek akit Becsapott a HEP KFT!!!!
   Levélben kell jelezni a Fővárosi Cégbíróságnál,hogy a cég nem tartózkodik a bejegyzett címen,meg sehol sem lehet elérni/Szabadság tér 7./A cégbíróságon sem jelentette be,hogy kilakoltatták őket februárban.Szeretném már látni,hogy a cégvezetője kiállna s vállalná tetteik következményeit!Fölmondták a szerződéseket,röhej ezek szerint gőzük sincs róla milyen módon kell szerződést bontani!A levél hivatalossága elmaradt,Sorolnám:feladó?,tértivevény?,aláírás?,pecsét cégszerű?,ja magától íródott a levél?Ki volt aki eljárhatott a HEP Kft.nevében?Fellebbezésim?,ja és kinek címezzük?,s hova?Persze nem ártana,ha előbb azt tisztáznák miért nem küldték 5 hónapon keresztül csekket,felajánlószelvényt? Reklamálni sem tud a szerencsétlen ügyfél,mert ismeretlen a cég tartózkodási helye!!!Jól szerveztek csak kinek a javára?A honatyáink közül nem hallja senki a segítség kiáltást!Törvényt ne csak a csoki tolvajoknak,ha nem az ilyen csalóknak is!!!

 55. Verebélyi Ferencné szerint:

  A mai napra ígérte a H.E.P. az addig befizetett összegem bizonyos százalékának kifizetését /3 hónappal ez előtt/. Elmentem a Garibardi u. 1 -be már onnan is eltüntek senki nem tud róluk. Sajnos én is bedőltem aki tud valami jó tippet segítsen mert már jövő héten lesz a szív műtét/ febr. óta halasztgatták/ és igen csak kellene a pénz.Kisida.

 56. zsozsó szerint:

  Én is károsult vagyok csak nékem van egy vissza fizetési papirom is aki ugy gondolja hogy szeretné vissza kaoni a pénzét az jelenkezen nálam a következő emil-cimen:zsolti1964@citromail.hu.
  Az ügyvédem csak igy csoportosan tud hatásosan felépni.
  Várom a károsultak jelenkezését.

 57. Nagy Erika szerint:

  Sajnos én is az átvertek között vagyok.2009 októberében én is befizettem több mint 160000.Ft-ot,de a mai napig nem kaptam semmit.Levélben kértem,hogy a befizetett összeget utalják vissza részemre,amit harminc napon belül igértek,de a mai napig nem kaptam vissza.Aki tud ebben az ügyben intézkedni,kérem tegye meg.A H.E.P.Amit befizettem az kölcsönből volt,és a hitelezőmnek vissza kell adnom a pénzt.

  • Julus szerint:

   SziasztokK
   Én a Swiss Invest Hungary 200.Kft-vel jártam így, most bontottam fel a szerződést, és kérem vissza a 140.000Ft-ot. Telefonon mindent ígérnek, de a nyilvánosságtól félnek.

 58. maholnap szerint:

  Összeszedegettem a legfrissebb híreket a témával kapcsolatban, de jobb lenne, ha ez az oldal – érdektelenség és friss kétségbeesettek hiányában – megszűnne.

  Ahogy most ide tetszettek találni, úgy bátran lehetett volna – hiszékenység helyett – a rossz lépés előtt is goggle-keresni!

  Békésebb, pozitívabb időket kívánva, tisztelettel

  http://koklerbroker.blog.hu/2010/10/24/eladosodasok_tortenetei_hitelt_hitelbol_godorbol_szakadekba

 59. Ladányi Sándor szerint:

  Mi is károsultak vagyunk…515.000 ft…

 60. Ladányi Sándor szerint:

  Mi már eljutottunk közel a bírósági tárgyalásig,a rendőrségi feljelentés után,de semmit nem értünk el…próbáljunk úgy összefogni,akár a médián keresztül,hogy nyilvánosan hurcolják meg ezeket a cégeket!!! Követeljük a hatóságot is(rendőrséget) hogy lépjenek az érdekünkben ezek ellen a cégek ellen.

 61. maholnap szerint:

  Miért kell még mindig bedőlni?! Úgy tűnik, a hiszékenységnek és butaságnak magas vámtétele van. Sajnálom a károsultakat, de azt tudniuk kell, hogy aláírtak több olyan papírt, melyeken elismerték, hogy a körülményeket megismerték, a feltételeket értik és elfogadják. Ezek után még csalás jogcímen kereshetik a bíróságon az igazukat, de egy nem létező cég nem létező bankszámláján nem lehet végrehajtást kérni. Pertársaságnak azért is van értelme, mert ott már megáll a különösen nagy összegre, csoportosan, bűnszervezetben elkövetés tényállása.

  És tessék előbb utánanézni a Google segítségével mások tapasztalatának, és ellenőrizni a PSZÁF oldalán a hitelt ígérők engedélyét: nincs egyiknek és soha nem is volt.

 62. Bogárdi István szerint:

  Tisztelt károsultak énis 2009 10.hóban beléptem ebbe a csapdába,ugyanis kölcsönből befizettem 200000ft-ot plusz kéthónapot,küldtem felmondó leveletis ajálva simánis mindenféle címre semmi válasz.Kérek bárkit írjon nekem ha tudvalamilyen megoldást bármit mivel elegemvan az igérgetésekből. Köszönettel Pisti

 63. makai gyöngyi szerint:

  sziasztok én is csabdájába estem 2010 05 28 án enek a hep kftnek mindidáig hitegetek hogy ekor és ekor fizetnek acseket azt persze küldték hogy fizesem ki mert akkor tudják fizetni a kölcsönt de én olyan hülye voltam hogy hitem nekik nem tudom hogy lesz e eböl valami vagy sem nekem a károm öszese utazással kb 100000ft de én még nem is tetem feljelentést mit csináljak?mit tegyek hogy mekpjam amivel tartoznak? ha valaki tud segitsen.köszönöm

 64. Ilus szerint:

  Sziasztok!Ilus vagyok,és a fiammal együtt mi is beleszaladtunk ebbe a csapdába! Sajnos az emberek nehéz helyzetét használják ki a csalók!Mi is 142.000 Ft- fizettünk be,de egy vasat sem kaptunk.Az üzletkötőnk pedig felszívódott.Ha tudtok valamit kérlek írjatok! Köszi.Ja és mi is kölcsön kértünk,hogy be tudjuk fizetni a belépőt!!!

 65. Velez Gábor szerint:

  Sziasztok én Mondtam minden károsultnak hogy jelentsék öket föl én megtetem és igaz egy év után megyek most kihalgatásra a Hep kft ellen akkor mindenkit kértem hogy minél többen jelentsük föl öket ugy egyre jobban odafigyelnek ránk aki még nem tte meg a feljelentést minél elöbb tegye meg minél többen vagyunk akkik följelentik a céget sokkal jobban eljárnak ellene

 66. Gábor szerint:

  Csak rendörségi feljelentésel lehet valamit elérni nem tudom már hányan teték meg de az ilyen cégeket le kell fejezni

 67. Basch László szerint:

  Én Orosházán fizettem be mobilbankárjuknak 166000-Ft, ez év februárjában azóta semmi,mit tegyek legalább a pénzem vissza jönne.?.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: