Rövid hírek, 2010. január 8.

Hajnalra 14 fok is lehet

Akár 10-12 fokkal is melegedhet az idő az ország egyes pontjain: az éjszaka megérkező melegfront hatására a délkeleti országrészben – ahol napközben jellemzően 2 fok körül alakult a hőmérséklet – hajnalra 14 celsius fokos meleg várható.

Magyarországon az is rendkívülinek számít, hogy egy fél nap alatt ilyen nagymértékben felmelegedjen az idő, az pedig még ritkább, hogy az éjszakai hőmérséklet több mint tíz fokkal meghaladja a nappalit – írja a Népszabadság online.

A legnagyobb meleg az Időkép.hu előrejelzése szerintvárhatóan Békéscsaba és Gyula térségében fog kialakulni kora hajnalban. Ugyanabban az időben a nyugati országrészben, Vas és Zala megye találkozásánál mindössze 2 fok lesz.

Forrás: BEOL

Kecskemét: bemutató a Katona József Színházban

Ma 19 órakor kezdődik Michael Cooney: Nem ér a nevem című darabjának premierje a Katona József Színházban. Rendező: Szerednyey Béla.

Családi “vállalkozás” irányította a kecskeméti stricihálózatot

Összesen huszonhárom – köztük öt női – vádlottja lesz annak a pernek, melyben kecskeméti striciket állítanak majd bíróság elé. Az ügyészség szerint a csoport szervezetten működött, kialakult alá-és fölérendeltségi viszonyokkal. A bandát egy kecskeméti család irányította, melynek tagjai felosztották maguk között a várost. A vádlottak az örömlányoktól beszedett pénzekből tartották el magukat.

A kecskeméti rendőrök még 2006-ban, egy prostituált feljelentése nyomán kezdtek el nyomozni az ügyben az ügyészség felügyelete mellett, így tárták fel az örömlányokat futtató csoport kapcsolatait.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/csaladi-vallalkozas-iranyitotta-a-varosi-stricihalozatot-280024


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: