Rövid hírek, 2010.január 9.

Gyomaendrőd: tömegverekedés a sörözőben és az ügyeleten

A csetepaté a Melódia sörözőben kezdődött vélt vagy valós sérelmek miatt. Puszta kézzel bátalmazták egymást a felek, de ennek is lett zúzódás, orrcsönttörés a vége. Emiatt többen az orvosi ügyeletre kerültek.  A szitkozódás és a bántalmazás ott is folytatódott, a rendőrségnek ide is ki kellett szállnia. A Beol információi szerint eddig hat embert állítottak elő csoportos garázdaság gyanújával.

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók az odakozmált tejhez

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók szombaton délelőtt Békéscsabán a Lencsési lakótelep egyik tízemeleteséhez, ahonnan tüzet jeleztek. A békéscsabaiak mellett Gyuláról is elindultak a lánglovagok. A tízemeletesben füstszag fogadta a tűzoltókat, akik sokáig keresték a lángokat, míg végül kiderült, az egyik lakó égette oda a tejet, csak erről nem szólt senkinek.

Belvíz: átmeneti szivattyúkat állítottak be a Félhalmi-holtágnál

Tíz belvízvédelmi szakaszon van II. fokú készültség és 21 szivattyútelep dolgozik. A Félhalmi-holtág menti területek védelmének érdekében két nagyteljesítményű mobil szivattyút állítottak munkába ma délelőtt.

Forrás: BEOL

Kecskemét: meghalt az úton fekvő, mert áthajtott rajta egy autó

Életét vesztette az a férfi, akin áthajtott egy személyautó Kecskemét egyik külvárosában – értesült a HavariaPress.

A hírügynökség információi szerint a kiskunsági megyeszékhelyen szombat este, fél hét körül haladr a Wéber Ede és a Bajnok utcák kereszteződésében egy Ford Escort, amikor áthajtott egy gyalogos férfin. A szerencsétlenül járt ember azonnal életét vesztette, kiléte egyelőre nem ismert, ezt a rendőrök jelenleg a nála talált mobiltelefon adatai alapján próbálják megállapítani.

Az autót vezető 25 éves nyárlőrinci fiatalember azt állította, hogy a szakadó esőben későn vette észre az illetőt, aki az úton feküdt, ezért már nem tudta kikerülni. Az még tisztázásra vár, hogy az áldozat ittasság vagy rosszullét miatt került-e az útra, esetleg előzőleg egy másik autó ütötte el, sőt egyelőre az sem kizárható, hogy a fiatalember elmondása nem fedi egészen a valóságot; ezt a rendőrség egyelőre vizsgálja.

Forrás: Hír Tv

Heves megye: fokozott ellenőrzés – nem tudni, kit vagy mit keresnek a rendőrök

A megyei főkapitányság szűkszavú közleményben tudatta: szombat estétől vasárnap éjfélig a gyalogosan és járművel közlekedők egyaránt számíthatnak fokozott rendőri ellenőrzésre, amelyet főként a közterületeken végeznek majd el. Tudatták azt is: indokolt esetben csomag- illetve ruházatátvizsgálásra is sor kerülhet ebben az időtartamban.

Forrás: HEOL

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: