Rövid hírek, 2010. január 17.

Whiskys tolvaj Szegeden

„Whiskys” tolvaj járt szombaton reggel az egyik szegedi hipermarketben. A tettes ugyanis több üveg whiskyt akart az áruházból kicsempészni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A férfi terve az volt, hogy a kabátja alá rejtve viszi ki a 4 üveg márkás italt, ám pechjére távozásakor az áruvédelmi kapu bejelzett, és a biztonsági őrök mindjárt ott termettek. A kabát alól aztán előkerült három 1 literes, és egy 7 decis whisky.

Mivel a 31 éves miskolci férfi többszörösen büntetett előéletű, és jelenleg is folyamatban van vele szemben büntetőeljárás, így kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

image13973

Orosháza: “a Varsói Szerződés legjobban öltözött hadserege”

Szép magyar leventék, aranyos vitézek címmel nyílt kiállítás az orosházi Szántó Kovács János Területi Múzeumban vasárnap. A magyar hadsereg egyenruháit és kitüntetéseit mutatják be közgyűjtemények és magángyűjtők összefogásával.

Forrás: BEOL

image13973

850 millió forint értékű hamis parfüm egy román kamionban

A pénzügyőrök a 42. számú főúton, Püspökladány térségében állítottak meg egy Németországba tartó, román honosságú kamiont, közúti ellenőrzés keretében. A teherautó az okmányai szerint törülközőt szállított. A pénzügyőrök kinyitották a jármű rakterét és kiderült, hogy a fuvarokmányon szereplő törülköző csak fedőárú volt, abból mindösszesen néhány száz darab van, a raktér pedig zsúfolásig volt pakolva különböző illatszerekkel.

A pénzügyőrök ezt követően tételesen végig nézték a teljes szállítmányt, amelyben több mint 53 ezer darab parfümöt találtak. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a megtalált hatalmas mennyiségű illatszer hamisított, értékük megközelíti a 850 millió forintot.

A Vám-és Pénzügyőrség munkatársai lefoglalták a hamis illatszereket és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást.

Forrás: HAON

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: