BKV-botrány: gyanúsított a volt vezérigazgató

A rendőrség gyanúsítottként hallgatja ki Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját – értesült az MTI kedden, nem sokkal 13 óra előtt. Reggel a rendőrök megszállták a közlekedési vállalat Akácfa utcai székházát, az Antal Attila és Balogh Zsolt által aláírt szerződéseket gyűjtik be.

Reggel óta “megszállás” alatt tartja a rendőrség a BKV Akácfa utcai székházát: az épületből se ki, se be nem lehet menni. A nyomozók az összes Antal Attila és Balogh Zsolt (a korábbi vezérigazgató és megbízott vezérigazgató) által aláírt szerződést begyűjtötték. Egy ott dolgozó forrásunk azt mondta, a rendőrök egy külön szobába gyűjtik azokat, lefénymásolják, az eredeti példányokat pedig bizonyítékként magukhoz veszik. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor “szabadul fel” a székház, de forrásunk szerint délután 3 óra körül mehetnek el a rendőrök.

Eközben a rendőrség azt közölte az MTI-vel, hogy gyanúsítottként hallgatják ki Antal Attilát, a közlekedési vállalat volt vezérigazgatóját. Hogy pontosan mivel gyanúsítják, arról egyelőre nem árultak el részleteket. Tóth Gábor budapesti rendőr-főkapitány azt mondta: a BKV valamennyi, gyanúra okot adó szerződését szeretné lefoglalni a rendőrség, mielőtt részletesebb tájékoztatást adna a történtekről.

Antal Attila neve egyébként két botránnyal – a milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel – is kapcsolatba hozható.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.hirszerzo.hu/cikk.gyanusitott_lett_a_bkv_exvezere.138100.html

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: