MÁV: gőzerővel folyik a terhelő iratok megsemmisítése?

Úgy tudjuk, hogy a MÁV-nál készülnek a kormányváltásra: gőzerővel folyik az iratmegsemmisítés. Értesüléseink szerint már az új székházba való költözés során is nagy mennyiségű iratanyagot semmisítettek meg, és jelenleg is folyik a válogatás, a terhelő dokumentumok eltüntetése.

A közelgő kormányváltásra való készülés jele az is, hogy eltávolították az első sorból Heinczinger Istvánt, akinek a nevéhez számos vitatott intézkedés köthető, egyebek között a székházbérlés. Emlékezetes, csütörtök reggel kilenc órakor rendőrök szállták meg a MÁV Informatika Zrt. Krisztina körúti székházát végkielégítésekről, tanácsadói szerződésekről, munkaszerződésekről szóló dokumentumokat keresve.

Mint azt a Magyar Nemzet korábban közölte: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a társaságnál történt visszaélésekkel kapcsolatban. A feljelentés és az eljárás eddigi adatai alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a cég jelenlegi vezetője, Hosszú Sándor döntései jelentős kárt okoztak a társaságnak és magának a MÁV-nak – olvasható a szombati Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.

Forrás: MNO


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: