Szeged: bombariadó a roma fesztiválon

Bombariadó miatt kiürítették péntek este a szegedi IH Rendezvényközpontot, ahol az I. Roma Kulturális Fesztivál jótékonysági bálját tartották – írja a Délmagyar.hu.

Nem találtak robbanószert a szegedi IH Rendezvényközpont épületében a rendőrség emberei. Péntek este 21 óra 3 perckor egy ismeretlen férfi telefonált egy utcai fülkéből a rendőrségre, és azzal fenyegetőzött, hogy bomba fog robbanni az IH Rendezvényközpontban.

Az I. Roma Kulturális Fesztivál jótékonysági báljának vendégei kénytelenek voltak elhagyni az épületet, a rendőrség emberei átvizsgálták az épületet.

Az I. Roma Kulturális Fesztivál programjait pénteken egész nap az IH-ban tartották, délelőtt Ki mit tudot?, délután vitafórumot rendeztek, 19.30-kor pedig jótékonysági cigánybál kezdődött, amelyen fellépett a Kossuth-díjas művész, Bangó Margit is. A műsor után a pincérek már kivitték az asztalokhoz a vacsorát, amikor az egyik szervező a színpadra lépve bejelentette, hogy bombariadó van. A körülbelül 130 fős társaságnak el kellett hagynia az épületet.

Forrás: MNO – Délmagyar.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: