Három kőkemény vallomás – Hagyó szabadul a vagyontól?

Laphír szerint noha több terhelő vallomást is tettek már a volt főpolgármester-helyettesre, az ügyészség egyelőre nem tartja kellően megalapozottnak a vele szembeni gyanút. E mögött vélhetően az áll, hogy ebben a ciklusban már nem akarja felfüggesztetni a politikus mentelmi jogát

Már legalább három kőkemény terhelő vallomás van a BRFK BKV-ügyekben eljáró nyomozócsoportjának birtokában Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes ellen – értesült a Népszabadság.

A BRFK ezekre tekintettel már javasolta az ügyészségnek Hagyó mentelmi jogának felfüggesztését. Az ügyészség egyelőre nem látja kellően megalapozottnak a Hagyóval szembeni gyanút, ezért még további bizonyítékokat kért a nyomozóktól. E döntés hátterében azonban vélhetően az áll, hogy az ügyészség már nem látja értelmét Hagyó mentelmi jogának felfüggesztését kérni. A parlament már nem ülésezik, s Hagyó mentelmi jogának felfüggesztéséért vélhetően már nem is hívná össze a házelnök.

A Hír TV arról számolt be: jóval az ellene tett terhelő nyilatkozatok előtt kezdett szabadulni vagyonától Hagyó Miklós, volt szocialista főpolgármester-helyettes, akinek cége hónapokkal ezelőtt 68 millió forintért adta el értékes II. kerületi ingatlanját. A Wirtass Kft., amelynek tavaly óta már csaknem teljes egészében, 97 százalékban tulajdonosa a politikus, a részben tulajdonában álló budai, Verecke úti ház és az Árpád-kilátó lábánál hozzá tartozó telek értékesítéséről a múlt év végén döntött.

Forrás: hirado.hu

A teljes cikk itt olvasható: http://budapestielet.wordpress.com/2010/03/22/harom-kokemeny-vallomas-hagyo-miklos-ellen/

Kertszobrászati kiállítás

Kertszobrászati kiállítás

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: