Rövid hírek, 2010. március 29.

Fejszét dobott a fiába

Egy pusztamonostori házban szombaton délben családi vita volt. A házban lakó apa és fia keveredett szóváltásba egymással. Eközben a családfő dühében egy fejszét dobott guggoló fia felé, ami eltalálta a 17 éves fiatalember bokáját.

Szerencsére a fiú csak könnyebb sérülést szenvedett. A magáról megfeledkezett apa ellen súlyos testi sértés kísérlet miatt indított eljárást a rendőrség, és ideiglenes távoltartását is elrendelték — közölte Veres Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: SZOLJON


Kivágták a sofőrt az autóból – súlyos baleset a 4-esen

Baleset történt a 4. számú főúton a 105 km-nél a MOL bekötőútnál – tudtuk meg Veres Évától a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze vasárnap délelőtt a 4. számú főútvonal Szolnok és Szajol közötti szakaszán, a Szajoli közúti felüljáró előtt. A szolnoki tűzoltókat pontosan 11 órakor értesítették a mentők az eseményről.

A megyeszékhely tűzoltóságáról két tűzoltógépjárművet, egy gépjárműfecskendőt és egy országúti gyorsbeavatkozót riasztottak a helyszínre, ahol egy Fiat típusú személygépkocsi és egy Honda típusú motorkerékpár ütközött össze.

Az ütközés következtében a személygépkocsi vezetője beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók csak hidraulikus feszítő-vágó berendezés segítségével, a vezető oldali ajtó levágása után tudták kiemelni. A mentők a helyszínről őt, és a motorkerékpár vezetőjét kórházba szállították.

Forrás: SZOLJON

Láthatósági mellényben rabolta ki a kocsmát

Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Szoljon.hu-nak elmondta, hogy csütörtökön egy kisújszállási sörözőbe beállított egy sötét öltözetű, bukósisakot és láthatósági mellényt viselő ismeretlen férfi. Az idegen odament a pultoshoz, és karjánál fogva betuszkolta a mellékhelyiségbe, miközben azt mondta, hogy nem fogja bántani. Az elkövető az ajtót rekeszekkel eltorlaszolta, majd a vendéglátó egységből magához vett egy több százezer forintot tartalmazó pénztárcát és távozott. A rendőrség keresi a rablás bűntett elkövetőjét.

Forrás: SZOLJON

Kecskemét: kerítésrendszer védi a bezárt kisvasutat

Mostantól egy újonnan kialakított vagyonvédelmi kerítésrendszer óvja tolvajtól, vandáltól a bezárt bugaci kisvasút kecskeméti állomásépületét és mozdony-parkját. A csütörtöki műszaki átadáson jól sikerült a próbaüzem: kapunyitásra bejelzett a rendszer, riadót fújva vagyonvédelemmel megbízott cég diszpécser-központjában.

Forrás: BAON

Nyíregyháza: hűtlen kezelés gyanúja a városházán

Kétmillió forintos ajánlatot tett építési törmelék elszállításáranyíregyházi önkormányzatnak egy roma vállalkozó, ennek ellenére egy másik céggel szerződtek közel tízmillióért. Lakatos Miklós, akinek cége több önkormányzati beruházásban közreműködött már, feljelentést tett a városi ügyészségen, ahol jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A vállalkozó a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy baloldali érzelmű emberként 2006-ban még kopogtatócédulákat is gyűjtött Csabai Lászlóné polgármesternek, ezért sajnálja, hogyvisszaéléseket kellett tapasztalnia a szocialista vezetésű városban, de úgy érezte, nem mehet el szó nélkül a történtek mellett. „Én sosem osztottam pénzt vissza, de hallottam, hogy mások ezt teszik” – tette hozzá.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.szon.hu/hirek/IM:szon:news_special-szabolcs/cikk/htlen-kezeles-gyanuja-a-varoshazan/cn/news-20100329-05083617

Kertszobrászati kiállítás

Kertszobrászati kiállításReklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: