Vasúti pályalezárások, vonatkésések, nem induló vonatok Kelet-Magyarországon

Több vasútvonalon le kellett csökkenteni a vonatok sebességét a viharos erejű szél miatt. Észak-Magyarországon az áradások okoznak fennakadásokat.

Észak-Magyarország

– A Budapest-Hatvan-Somoskőújfalu vasútvonalon Hatvan és Pásztó között a Zagyva folyó áradása miatt, le kellett zárni a vasúti pályát.13 óra 00 perckor, Hatvan és Pásztó között le kellett zárni a vasúti hidat a Zagyva folyó áradása miatt. Az utasokat Hatvan és Pásztó között vonatpótló autóbuszok viszik az árhullám levonulásáig, illetve a további intézkedésig.

– A Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon Nyékládháza és Miskolc-Tiszai puközött lezárták az egyik vágányt egy patak áradása miatt. A másik vágányon váltakozó irányban tudnak csak közlekedni a szerelvények, csökkentett sebességgel. A vonatok 20-30 perc késéssel közlekednek.

– A Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vasútvonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sárospatak között le kellett zárni a vasúti pályát, mert a lezúduló víz alámosta a síneket. Ezen a szakaszon az utasokat a további intézkedésig vonatpótló autóbuszok szállítják.

– A Miskolc–Tornanádaska vonalon a Bódva folyó áradása miatt lezárták a pályát Edelény és Szendrő között. Az utasokat vonatpótló autóbuszok viszik. Ezen a vonalon a vonatok 35-40 percet késnek.

A dunántúli vonatokról további információ a http://dunantulielet.wordpress.com/ oldalon

Forrás: mav-start.hu

Kertszobrászat 2010

Kertszobrászat 2010

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: