Rabszolgájukat odaadták a gyereknek játszani – az pedig kilőtte a szemét

A csépai C. házaspár és fiatalkorú gyermekük ellen amiatt indult eljárás, hogy elcsaltak a lakásukra, majd pedig, a személyi szabadsága korlátozásával, bő egy éven át a házuknál tartottak egy helybeli lakost. Időnként megverték, a nyugdíját elvették — egy ideig eleve a saját számlájukra utaltatták — és hitelek felvételére, áruvásárlásra, telefon-előfizetésre kényszerítették. Ez utóbbi körben összesen több mint kétmillió forint kárt okoztak a különböző szolgáltatóknak. A fogva tartottat időnként bérbe adták ismerősöknek, akik kezesként „használták”.
A vád személyi szabadság megsértése, zsarolás, csalás és magánokirat-hamisítás; a két szülőt emellett még fiatalkorú veszélyeztetésével is vádolják — amiért a saját gyereküket is bevonták a bűncselemény elkövetésébe.
A fogvatartás akkor ért véget, amikor a fiatalkorú vádlott egy légpuskával kilőtte a sértett egyik szemét, és az egészségügy jelezte az esetet az igazságszolgáltatásnak. Azt az ügyet gyorsan tárgyalta a bíróság, és a lövöldözős nagyfiú azért javítóintézeti „elhelyezést” kapott.

Forrás: SZOLJON


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: