Rövid hírek, 2010. július 12.

Elek: agyonlőtte magát egy fiatal vadász

A fiatalember engedéllyel tartott fegyverével vetett véget életének vasárnap délelőtt. Életét már nem lehetett megmenteni. Számítógépen hagyott búcsúlevelet.

Forrás: BEOL

Orosháza: tolvajt fogtak a járókelők

A városi rendőrkapitányság ügyeletére pár perccel este fél 7 után telefonált be egy férfi azzal, hogy tolvajt fogtak a Major utcában. A tolvaj egy biciklis nőt lopott meg, aki végül valamennyi értékét visszakapta.

A nő biciklije kosarában vitte a táskáját, amiben két mobiltelefon, pénz és az iratai is benne voltak. Ezt a táskát emelte el a férfi, aki a zsákmánnyal biciklire pattant, és megpróbált elhajtani.

A meglopott asszony követni kezdte az ismeretlent és közben segítségért kiáltott. A járókelők közül egy nő és egy férfi eredtek a menekülő nyomába, majd amikor utolérték, hívták a rendőröket.

Az egyenruhások előállították a pusztaföldvári férfit, aki ellen lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás. A nő pedig visszakapta a táskáját a benne lévő értékekkel együtt.

Forrás: BEOL

Kecskemét: rosszul lett a darus, tűzoltók hozták le

A meleg miatt lett rosszul az a munkás, akit a tűzoltók hoztak le 43 méter magasból, egy daru fülkéjéből, a Mercedes gyár építkezésén.

A középkorú férfihez a mentőket riasztották, ők hívták segítségül a tűzoltókat, akik a toronyházakhoz használt emelőkosárral hozták le a bajba jutott munkást. A teljesen elgyengült embert azonnal kórházba szállították.

Forrás: BAON

Megjelent a Gazdasági Élet

Megjelent a neten a Gazdasági Élet, az Élet-lapok gazdasági sajtóblogja. Bel-és külföldi gazdasági hírekkel, friss devizaárfolyamokkal, tőzsdei és befektetési információkkal áll a látogatók rendelkezésére.

Debrecen-Józsa: leütötték és kirabolták a postást

Hátulról leütötte és kirabolta a postást munkavégzése közben két fiatal Debrecen-Józsán, a Zsindely utcán csütörtökön 10 óra körül.

A férfi előreláthatóan könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök, mentő és a Posta biztonsági szolgálata a helyszínre kivonult. A postástól készpénzt tulajdonítottak el, az összeg megállapítás alatt van – tájékoztatta a HAON szerkesztőségét Kelemen Éva r. hadnagy.

Forrás: HAON

Az Élet-lapok induló gazdasági sajtóblogja

Az Élet-lapok induló gazdasági sajtóblogja

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: