Tiszabura: belőttek a jegyző ablakán – a rendőrség szerint nem történt lövés

Belőttek a tiszaburai jegyző házának ablakán csütörtök este – a golyó a belső ablaktáblában akadt meg. A megyei napilapnak a jegyző azt mondta: a lövést figyelmeztetésnek szánhatták a választási kampányban.

A csaknem két évtizede a közigazgatásban dolgozó hivatalnok azt mondja: önkormányzati választás előtt még soha nem tapasztalt olyan indulatokat és feszültséget a településen, mint most.

Állítása szerint a tiszaburaiak késsel, bicskával járnak az utcán, és képesek megtámadni is azt, aki a jelöltjüket szidja. A jegyző elköltöztette a családját a tiszaburai szolgálati lakásból. Az ügyben a Tiszafüredi Rendőrkapitányság nyomoz.

Forrás: Hír Tv

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a ház külső ablakán keletkezett repedést, törést nagy valószínűséggel egy kavics okozta, melyet a helyszínen meg is találtak az ablakkeretben. Az eljárás során vizsgálják, hogy szándékos rongálásról van-e szó.

Cáfolják tehát az egyes sajtóorgánumokban megjelent híreket, miszerint az ablakon keletkezett sérülést fegyverből származó lövedék okozta volna. Erre utaló semmiféle nyomot nem találtak a nyomozók. Az ügyben ismeretlen tettes ellen rongálás miatt indult eljárás.

Forrás: Objektív HírügynökségReklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: