3D-s gyalogos átkelőhelyek Szolnokon

Szolnok Városi Baleset-megelőzési Bizottság kezdeményezésére a Városi Önkormányzattal közösen és Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvány támogatásával piros színűre lettek felfestve a gyalogos átkelőhelyek Szolnokon két általános iskola előtt ( Belvárosi Általános Iskola, Kassai úti Általános Iskola ). A városban évente sok a gyalogos baleset, melyek többsége épp gyalogos átkelőhelyen következik be – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Szolnoki Rendőrkapitányság.

A gyalogos balesetek megelőzése érdekében kezdeményezte a Városi Baleset-megelőzési Bizottság a piros “zebrák” felfestését A háromdimenziós gyalogos átkelő figyelemfelhívó jellegét kihasználva igyekeznek a gyalogos közlekedők biztonságán javítani.

A kampány második részeként szeptember 24-én pénteken a Kassai úti Általános Iskola előtt (azt követően a Belvárosi Iskola előtt is) a Polgármesteri Hivatal munkatársai, a Városi Baleset-megelőzési Bizottság és a Városi Diákok Tanácsa képviselői a kivitelezőkkel közösen festik fel sárga színű festékkel a „Nézz balra, jobbra !” feliratot az átkelők oldalán lévő járdákra.

Forrás: Objektív Hírügynökség


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: