Rövid hírek 2011. január 22.

A Parlament előtt temetik el Magyardombegyházat

Mivel nincs banki hitele, így az utolsó utáni reményt is elvesztette Magyardombegyház, hogy idén a működésképtelensége leküzdésére bármilyen forrást kapjon. Épp ezért februárban a Parlament előtt jelképesen eltemetik a falut.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.beol.hu/bekes/kozelet/a-parlament-elott-temetik-el-magyardombegyhazat-355690

A rendőrség először nem hitt a hegesztővel megkínzott lánynak

Olyan pokoli eseményekről számolt be a megkínzott fiatal lány a szüleinek, amit ép ésszel szinte felfogni sem lehet. Az anya és az apa a Békés Megyei Hírlapnak is elmondta a döbbenetes részleteket.

Részletek az öcsödi gyilkosok rémtetteiről itt: http://www.beol.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/folyamatosan-konyorgott-eleteert-mig-a-hegesztovel-kinoztak-355758


A Blikk szerint Békéscsaba is tárgyal a Sziget Fesztivál rendezőivel

Békéscsaba önkormányzata már egy éve tárgyal a Sziget szervezőivel egy rockfesztiválról. Szívesen látnák az egyhetes programot Gyula is. E két város hátránya, hogy távol esik a ferihegyi reptértől, pedig a Sziget közönségének nagy része külföldi – áll a Blikk cikkében.

– Gyula városa semmilyen megkeresést nem kapott a Sziget fesztivál rendezőitől, így nem tudjuk megerősíteni azt a hírt, hogy a rendezvény új helyszíne esetleg itt lehetne – reagált az információra Petróczki Gábor, a gyulai önkormányzat sajtóreferense.

Opauszki Zoltán, a békéscsabai városháza kabinetfőnöke több ponton is helyesbítette az interneten megjelenteket: – A történet úgy igaz, hogy a városvezetés részéről mintegy egy éve fogalmazódott meg az ötlet, hogy Póstelek, a környezet adottságai miatt rendkívül alkalmas lenne egy fiataloknak szóló zenei, például rockfesztivál megrendezésére.

A cikk további része itt olvasható: http://www.beol.hu/bekes/kozelet/bekescsaba-targyal-a-sziget-fesztival-rendezoivel-355647

 

Egymásba futott kamionok torlaszolták el a 43-as utat

Több kamion ütközött össze a 43-as úton Makó és Apátfalva között pénteken este, a balesetben személyi sérülés nem történt, de az utat teljes szélességében lezárták.

Egy Makó felé tartó osztrák kamion letért az útról, keresztbe fordult, és a jármű vontatója az árokba csúszott – nyilatkozta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetet látva egy Apátfalva felé haladó román kamionos vészfékezett, az ütközést el tudta kerülni, ám ebbe a járműbe hátulról beleszaladt egy bolgár teherautó.

Az utat a műszaki mentés idejére, előreláthatólag éjfélig, teljes szélességében lezárják, a rendőrség a forgalmat eltereli.

Forrás: BAON

 

Felesége nyakát akarta elvágni, majd késsel öngyilkosságot kísérelt meg

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt egy 77 éves kecskeméti férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 21-én hajnali 4 óra körül otthonukban feltehetően egy késsel nyakán megsebesítette 70 éves feleségét.

Ezt követően a férfi öngyilkossági szándékkal szintén vágásokat ejtett saját nyakán. A kiérkező mentők mindkét személyt ellátták, majd kórházba szállították. A kezelőorvos tájékoztatása szerint sérüléseik felületi, nyolc napon belül gyógyulók. A férfit az ellátást követően zavartsága miatt a kórház pszichiátriai osztályán helyezték el – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Forrás: BAON

 

Árokba hajtott és szörnyethalt a román autó sofőrje

Az M5-ös autópálya jobb pályatestének 110. kilométerénél éjfél után 10 perccel egy 43 éves román állampolgár haladt Ford Focusával – tájékoztatott minket Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Eddig ismeretlen ok miatt – feltehetően elaludt – lehajtott az út melletti leállósávon keresztül az árokba, ahol felborult. A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa, egy 19 éves román állampolgár nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: BAON

_________________Hirdetés____________________________

Meseképek a gyerekszobába. Kattints a képre!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: