Rövid hírek, 2011. március 5.


Súlyos baleset Hódmezővásárhelynél

Baleset történt  ma délelőtt Hódmezővásárhely közelében a 43-as úton, miután a Szentes felől érkező autó vezetője valószínűleg elaludt és összeütközött két személygépkocsival. A balesetben egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Blikk

______________Hirdetés______________________________________

Magyar Világiskola

______________________________________________________

Kikapcsolták a gázt a tiszaburai intézményekben

Kikapcsolta a gázt a szolgáltató Tiszabura közintézményeiben az önkormányzat felhalmozódott közüzemi tartozásai miatt, jelenleg az iskolában sem folyhat a tanítás. A helyi általános iskola mintegy 400 diákjának oktatását a polgármesteri hivatalban, a teleházban, a művelődési házban próbálják megoldani, ám csak rövidített órákkal, délelőtti és délutáni műszakban tudják biztosítani az oktatást. Ezekben az épületekben sincs gázszolgáltatás, ám az itteni rendszereket korábban átállították vegyes tüzelésűre. A fűtőanyag beszerzésének nagy részét az önkormányzat külterületein található fák kivágásával oldják meg.

Forrás: Blikk


Ruhahamisító üzem Bács-Kiskunban

Ruhahamisító üzemet buktatott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun megyében, Páhin; a pénzügyőrök mintegy 8 millió forint értékű, márkavédett címkét és hamisított termék előállításához szükséges eszközöket foglaltak le.

A NAV közleményében arról tájékoztatta szombaton az MTI-t, hogy egy magáningatlanon tartott váratlan jövedéki ellenőrzés során a pénzügyőrök jövedéki terméket ugyan nem találtak, azonban a lakóépület mögötti raktárhelyiségből 20 műanyag zsákból összesen 762 396, különböző világmárkák megnevezését tartalmazó bevarrócímke, valamint az ezek előállításához szükséges több mint 16 000 mikrofilm és nyomóklisé, illetve a feldarabolásukhoz szükséges berendezés került elő. A jogvédett termékek előállításához az ellenőrzött személyek engedélyt bemutatni nem tudtak.

Forrás: MNO


Csótányirtás a kecskeméti nyugdíjasházban

Pénteken rovarirtó szerrel permetezték le a csótányhadáról elhíresült kecskeméti nyugdíjasházat. Az irtást néhány hónap múlva megismétlik.

Forrás: MNO


Ötórás kamionvárakozás Záhonynál

Ötórás várakozásra kényszerülnek az Ukrajnába tartó kamionok a záhony-csapi határátkelőhelyen szombaton délelőtt – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal térségi sajtószóvivője.

Forrás: MNO


Autóbusz ütött el egy lányt Tiszajenőnél

Tiszajenő és Tiszabög között autóbusz ütött el egy gyereket. A 14 éves lányhoz hiába érkezett a mentőhelikopter. A lány egy menetrend szerinti buszról szállt le a tiszajenői buszmegállóban, és a jármű mögött akart átkelni a túloldalra, amikor egy jobbról érkező másik autóbusz elé lépett.

Forrás: SZOLJON

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: