Médiaajánlat

Hirdetése itt van a legjobb helyen! Dinamikusan növekvő valós forgalmat produkáló sajtóblogjaink, portáljaink, linkgyűjteményeink vonzzák az érdeklődőket. Az Önök ajánlatait nem bosszantó tolakodással, de határozott figyelemfelkeltéssel ajánljuk látogatóink figyelmébe.

A fél éve létező Alföldi Élet netmagazin már túl van a 100.000 látogatón, és a bevezető hónapokban mért havi 9 – 10.000-es forgalom után májusban megközelítette használóink száma a 25.000 főt, júniusban pedig a 30.000-et. A Dunántúli Élettel és a Budapesti Élettel együtt havi 35-40.000 felhasználónk van.

Hirdetési áraink:

Az Alföldi Élet főoldalán, állandóan látható 180×240 pixeles hirdetési doboz – amely kattintásra a hirdető weboldalát kapcsolja – havi 15.000 Ft-os díjért bérelhető; a legfelső doboz felára havi 3000 forint.

További havi 3000 Ft-ért hirdetését a Dunántúli Élet és a Budapesti Élet jobb oldali csíkján is közöljük. A fenti 2 oldalon önállóan  is lehet hirdetéseket közöni, egyedi megállapodás alapján.

Az egyes cikkekhez kapcsolt reklámbannerek cikkenként 500 forintért jelennek meg. (A legkisebb megrendelhető mennyiség 10 megjelenés)

Neobarokk szekrények eladók!

Minta - a cikkekhez kapcsolt hirdetés

A Világutazó oldalain megjelentetett reklámokra ugyanez a díjszabás vonatkozik, viszont a bevezetési időszakra (november 1-ig) Egyet fizet, kettőt kap! akciót hirdetünk: egy havi díjért 2 havi megjelenést kap a  hirdető.

A linkgyűjtemények: Somogy megye.tlap.hu; Békéscsaba.tlap.hu; Tihany.tlap.huLakáskultúra-tlap.hu; Afrika.tlap.hu; Szahara.tlap.hu – hirdetési dobozaiban éves megállapodás alapján helyezünk el reklámokat: ezek olcsóbbak, mint a sajtóblogokban elhelyezett hirdetések.

PR-cikkek írása és megjelentetése megegyezés szerint, a szöveg és képek (videó) mennyiségétől függően 12.000 – 32.000 forint.

Bannerek, hirdetődobozok tervezése és kivitelezése 3.000-15.000 forint.

Éves megrendelés esetén a hirdetési díjakból kedvezményt adunk!

Szexuális és horror jellegű, valamint törvényellenes tevékenységre buzdító reklámokat nem közlünk, a hirdetések tartalmáért a hirdető tartozik felelősséggel.

Az ajánlat visszavonásig, de legalább 2010. szeptember 1-jéig érvényes.

További információ, megrendelés itt:

levélírás

levélírás

(vilagiskola@gmail.com)

Megrendelhető reprint viktoriánus képeslapok

Megrendelhető reprint viktoriánus képeslapok

3 Responses to Médiaajánlat

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: