BKV-botrány: Antal Attila és Balogh Zsolt is terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra

Antal Attila korábbi BKV vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre – értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból.

Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, ám az ügyészség a BKV tulajdonosi jogait gyakorló fővárosi vezetők – a mentelmi joggal rendelkező Hagyó Miklós – felelősségét is vizsgálja – olvasható a portálon szombaton megjelent cikkben. Az atv.hu úgy tudja, hogy hétfőtől már az ügyészség folytatja a történtek felgöngyölítését, amit az indokol, hogy az ügynek komoly politikai szála van.

A hírportál “vezető szocialista körökből” arról értesült, hogy a párt vezetése már a hétvégén leül Hagyó Miklóssal megtárgyalni a kialakult helyzetet. Az atv.hu információi szerint Demszky Gábor főpolgármester már a héten értesült arról, hogy a korábbi BKV-vezérigazgató terhelő vallomást tesz Hagyó Miklósra, ezért is nyilatkozta a sajtónak, hogy ő korábban figyelmeztette Hagyót arra, hogy amit tesz, az nem helyes.

Forrás: HVG


Hozzászólás